Τοπικά

“Μπλόκο” και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στα Τρίκαλα

Στην εποχή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ένα νέο κίνημα άρχισε γεννιέται εναντίον τους. Πατώντας πάνω στην εμπειρία των προηγούμενων αγώνων που παρεμπόδισαν και απέτρεψαν χιλιάδες πλειστηριασμούς, σώζοντας , έστω προσωρινά, λαϊκές περιουσίες , το νέο κίνημα, κόντρα στους  ΄΄αόρατους ΄΄ πλέον πλειστηριασμούς, πρέπει να είναι πιο μαζικό, πιο μαχητικό, και έτοιμο για κάθε μορφή πάλης. Κάθε μορφή αγώνα και μάχης απέναντι στις ύαινες που αρπάζουν το βιος του λαού, επιτρέπονται!
Έγινε στην πόλη μας προχθές η πρώτη συγκέντρωση κόντρα στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που βρίσκονται στην περιοχή μας εν εξελίξει. Σχετικά μικρή, αλλά αντιπροσωπευτική η συγκέντρωση. Άνθρωποι από τα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα και τη Φαρκαδόνα, οι περισσότεροι καταχρεωμένοι και κατασχεμένοι οι ίδιοι, μετά από διαλογική συζήτηση, αποφάσισαν:

Είναι ανάγκη να σπάσει εδώ και τώρα η σιωπή και η αδράνεια του κόσμου. Είναι ντροπή να είμαστε σε λήθαργο όταν μας τα παίρνουν όλα!
Στην προπαγάνδα των δήθεν χαμένων μαχών εμείς απαντάμε με την ΄΄προπαγάνδα΄΄ της αλληλεγγύης, της ενότητας και του ακούραστου αγώνα μας. Μόνοι μας και με τον αγώνα μας θα σωθούμε. Δεν υπάρχουν σωτήρες!
Η πολιτική που αρπάζει τη λαϊκή περιουσία είναι βάρβαρη και μη ανεκτή επ’ ουδενί! Αλλά κι όσοι λόγω δήθεν επαγγελματικού καθήκοντος (συμβολαιογράφοι, αστυνομικοί κλπ.) συνδράμουν μ΄ οποιοδήποτε τρόπο το ανίερο αυτό έργο της εξουσίας και των τραπεζιτών πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Καλούμε το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο της περιοχής να γνωστοποιήσει δημόσια αν υπάρχουν μέλη του, πόσοι και ποιοι που έχουν πιστοποιηθεί για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς των τραπεζών κλπ. Συγχρόνως καλούμε τους ίδιους να παραιτηθούν και τους υπόλοιπους ν΄ αρνηθούν να πιστοποιηθούν. Γιατί κρίση, κρίση, αλλά υπάρχουν και δουλειές που δεν γίνονται! (Δεν είναι ανεκτές απ΄ την κοινωνία)
Παίρνουμε πρωτοβουλία για να συντονίσουμε το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, σε πανθεσσαλικό πρώτα επίπεδο, και σύντομα- εντός του Οκτωβρίου- να γίνει νέα, μεγαλύτερη, από σωματεία, κινήματα, συλλόγους κλπ. συγκέντρωση στην πόλη μας.

ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης