Ροή Τοπικά

Νέα δύναμη στα Τρίκαλα. Απόψε η κεντρική ομιλία του Μικέλη

Κορυφώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία ο Μικέλης Χατζηγάκης πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη  στις 8.30 μ.μ., την κεντρική του ομιλία στα Τρίκαλα, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.

Με κεντρικό σύνθημα «Νέα δύναμη στα Τρίκαλα» ο νέος Τρικαλινός πολιτικός αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα πανστρατιάς για την νίκη της ΝΔ και την δυναμική εκπροσώπηση των Τρικάλων στην Βουλή των Ελλήνων.

Στο πλευρό του Μικέλη Χατζηγάκη θα βρίσκεται ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, προλογίζοντας μάλιστα τον νέο Τρικαλινό πολιτικό.

Τόσο ο Μικέλης Χατζηγάκης, όσο και ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχουν κοινά χαρακτηριστικά στο πολιτικό τους προφίλ: Συνδυάζουν το νέο -και άφθαρτο- στην πολιτική ζωή του τόπου τους, είναι μορφωμένοι και έχουν τεχνογνωσία και με ένσημα στην πραγματική οικονομία.

Επιπλέον κοινή είναι η αγάπη τους για τον τόπο τους και η θέλησή τους να τον βοηθήσουν να πάει μπροστά, όπως επίσης να εργαστούν σκληρά και να δώσουν νέα δύναμη στον κόσμο της εργασίας, τους ανθρώπους της αγοράς και της παραγωγής.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης τονίζει εξάλλου όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι η απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική έχει να κάνει με το χρέος που αισθάνεται ότι έχει απέναντι στον τόπο που αγαπά και στον οποίο θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του. Είναι πατριώτης και θέλει, όσο μπορεί, να στηρίξει την πατρίδα του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης