Τοπικά

Νέα εποχή με… Αβραμόπουλο στο Δήμο Μετεώρων

Ο νεαρός οικονομολόγος κατέρχεται υποψήφιος με τον Χρήστο Σινάνη με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της παράδοσης της πρωτιάς της οικογένειας.

«Έφτασε η μέρα που όλοι μαζί οι δημότες του Δήμου Μετεώρων θα ενωθούμε με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για να διεκδικήσουμε όλα όσα πραγματικά μπορούμε, όλα όσα πραγματικά αξίζουν στον τόπο μας» λέει εξηγώντας τους λόγους που τον κάνουν να ριχθεί στην εκλογική μάχη (σ.σ. και μάλιστα ο μόνος από τη Θεσσαλία με την επίσημη στήριξη της ΟΝΝΕΔ).

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος κατέρχεται ως υποψήφιος με ειλικρινή διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και με πρόθεση να εκφράσει τη γενιά του (είναι μόλις 30 ετών). Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση που θέλει τους Αβραμοπουλαίους (τον πατέρα του Νίκο και τον θείο του Τάκη) να εξασφαλίζουν την πρωτιά στις εκλογές και μιλάει με βεβαιότητα για τη νίκη του Χρήστου Σινάνη «ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο με ανθρώπους της προσφοράς. Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η μοναδική, η πιο μεγάλη μου δύναμη. Με τη δική τους βούληση μπορούμε να διασφαλίσουμε μια καλύτερη προοπτική. Να δημιουργήσουμε τη νέα ελπίδα. Να χτίσουμε με αισιοδοξία, με σιγουριά το αύριο…».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης