Ροή Τοπικά

Νέα θητεία για τον αντιπεριφερειάρχη Χρ. Γακόπουλο

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός κατέρχεται για Τρίτη φορά υποψήφιος στο πλευρό του Αγοραστού και απευθύνεται στους Τρικαλινούς.

Από τις σοβαρές παρουσίες στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Χρήστος Γακόπουλος δούλεψε πολύ τα τελευταία 9 χρόνια ως περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων και τους τελευταίους μήνες ως αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου. Γνώστης των προβλημάτων, με καίριες παρεμβάσεις και λύσεις σε ζητήματα που αναζητούσαν λύσεις από χρόνια.

Κατέρχεται εκ νέου υποψήφιος με την «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού με φιλοδοξίες… μεγάλης νίκης.

Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Τρικαλινές και Τρικαλινοί…

 

Σε λίγες μέρες, την ερχόμενη Κυριακή, έρχεται η δικιά σας ώρα. Η ώρα που καλείστε να αναδείξετε τα νέα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε Δήμους και Περιφέρεια.

Αυτή την κρίσιμη ώρα στέκομαι ξανά ενώπιόν σας και ζητώ τη στήριξή σας, για να ολοκληρώσουμε μαζί, στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού, όλα όσα ξεκινήσαμε πριν 9 χρόνια.

Χρόνια στα οποία δουλέψαμε σκληρά και δώσαμε νέα πνοή στη Θεσσαλία και στα Τρίκαλα. Ολοκληρώσαμε τα βασικά έργα υποδομής, ενώσαμε με υπερσύγχρονους δρόμους τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, στηρίξαμε τους ανθρώπους της υπαίθρου, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, δώσαμε υποστηρίξαμε νέες επενδύσεις και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που παρέμειναν όρθιοι, κόντρα στην κρίση.  

Φίλες και φίλοι, δεν χρειάζονται πολλά λόγια…

Με ξέρετε και σας ξέρω. Η Π.Ε. Τρικάλων και εγώ προσωπικά ήμουν δίπα σας όλα τα προηγούμενα χρόνια, στα χωριά σας,  στον τόπο σας, παλεύαμε και δίναμε μαζί λύσεις, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν…

ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ και στη νέα τετραετία, μαζί με τον Κώστα Αγοραστό και όσους απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο νίκης του Συνδυασμού μας, της «Συμμαχίας Υπέρ των Θεσσαλών»…

Φίλες και φίλοι 

 Μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά…  

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ...

Με εκτίμηση

Χρήστος Γακόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου- Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης