Ροή Τοπικά

Νέα τα 13 από τα 20 μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου

Την απόλυτη ανανέωση στα πρόσωπα που απαρτίζουν το Δ.Σ., πλαισιώνοντας τον πρόεδρο Βασίλη Γιαγιάκο, επέβαλλαν οι εκλογές που διεξήχθησαν Κυριακή και Δευτέρα.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  τα δεκατρία (13) από τα είκοσι (20) μέλη του νέου Δ.Σ. εκλέγονται για πρώτη φορά, ενώ η πλειοψηφία αυτών κατήλθε και συμμετείχε επίσης για πρώτη φορά σε τέτοια διαδικασία.

Η ανανέωση αυτή πιστώνεται εν πολλοίς στον Βασίλη Γιαγιάκο ο οποίος έπεισε και ενέπνευσε σημαντικούς επιχειρηματίες της πόλης (π.χ. Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, Μιχάλης Παναγιώτου, Θέμης Τρικαλιώτης, Λάμπρος Κέμος κ.α.), αλλά και νέα παιδιά (όπως ο 26χρονος Δημήτρης Μπάρδας) να ασχοληθούν ενεργά με τον κατ’ εξοχήν εκπρόσωπο του επιχειρείν, το Επιμελητήριο.

Ας δούμε ένα-ένα παλιά και νέα μέλη που εκλέγονται. Από τους «παλιούς» πέτυχαν την επανεκλογή τους οι Δημήτρης Τσόλας (για τέταρτη φορά!), Στέφανος Γιώτης, Θοδωρής Ευθυμίου, Χρήστος Ζαραμπούκας, Βασίλης Πετσιάς, Βασίλης Τσίνας και Θανάσης Τσάμης.

Οι νέοι που εισέρχονται στο Δ.Σ. είναι οι Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου (Αγροτικό), Ευαγγελία Ζαφείρη (Τουριστικό), Παύλος Σταυράκης, Θέμης Τρικαλιώτης (Εμπορικό), Μαρίνα Κοντοτόλη, Θανάσης Φαλτάκας, Λάμπρος Κέμος, Μιχάλης Παναγιώτου (Μεταποίησης), Δημήτρης Μπάρδας, Ζωή Μπέη, Απόστολος Κόκκοβας, Ευάγγελος Ρομπιές και Θανάσης Τέγος (Υπηρεσιών).

Το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων αναμένεται να εκλέξει το Προεδρείο του (αντιπροέδρους, γενικό γραμματέα και Οικονομικό επόπτη), πιθανότατα την Παρασκευή το βράδυ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης