Site icon TrikalaVoice

Νέα Τμήματα του τομέα Γαστρονομίας – Τουρισμού στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα Τρίκαλα!

Εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον  σπουδάζοντας με προνομιακά δίδακτρα  σε μια από τις ειδικότητες του τομέα Γαστρονομίας – Τουρισμού στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα Τρίκαλα, το ΙΕΚ που έφερε αυτές τις σπουδές στην πόλη μας κι ¨έβγαλε¨ εκατοντάδες επαγγελματίες Μάγειρες – Σεφ, Ζαχαροπλάστες – Αρτοποιούς, Στελέχη Τουρισμού – Ξενοδοχείων κλπ.

 

 

Μπες σε  μια βιομηχανία συνεχώς εξελισσόμενη, που προσφέρει άριστες προοπτικές ανάπτυξης, ενώ παράλληλα αφήνει ελεύθερο το πεδίο για απελευθέρωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σταθερούς και αναπτυσσόμενους τομείς της οικονομίας με συνεχώς αυξανόμενη  ζήτηση για κορυφαίους επαγγελματίες.  Απαιτεί όμως υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών από προσωπικό υψηλής εκπαίδευσης.

 

Ταυτόχρονα, με την ανάπτυξη του τουρισμού, την εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας και τους Έλληνες chef να διαπρέπουν, η Μαγειρική  & η Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική έγιναν δημοφιλείς και προσοδοφόρες τέχνες τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Η  καριέρα στον συναρπαστικό κλάδο της Γαστρονομίας  προσφέρει πλέον υψηλές απολαβές και μεγάλη αναγνωρισιμότητα!

 

Τα στοιχεία από την φετινή χρονιά, που είναι σε εξέλιξη, αλλάζουν ακόμη προς το καλύτερο την εικόνα, τις συνθήκες και τις αμοιβές καθιστώντας περιζήτητα και υψηλά αμειβόμενα τα επαγγέλματα αυτά. Σπούδασε τις πλέον αναγνωρισμένες ειδικότητες:

Τεχνικός Μαγειρικής,

Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης & Αρτοποίας,

Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων – Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Διοίκησης Τουρισμού στο  ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα  Τρίκαλα!

Άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό  προσωπικό κορυφαίοι chefs, pastry chefs και επαγγελματίες τουρισμού.

Πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ατομική θέση εργασίας – κουζίνα εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας εργαλεία μαγειρικής και πρώτες ύλες.

Πρωτοποριακά μαθήματα – εξειδικευμένα σεμινάρια και δωρεάν Workshops, που διοργανώνει το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με στόχο την  επαγγελματική κατάρτιση και τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σας.

Συμμετοχή  σε εκθέσεις, πανελλήνιους και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς γαστρονομίας και τουρισμού.

Συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στη γαστρονομία από συνεργαζόμενες βιομηχανίες τροφίμων και εταιρείες πρώτων υλών.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης & τουρισμού από το μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων ιδιωτικών και δημοσίων φορέων.

Ένα ισχυρό  ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ και εκπαιδευτικά Προγράμματα μετεκπαίδευσης – εξειδίκευσης με το αποκλειστικό προνόμιο Διεθνών Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε κορυφαίες τουριστικές μονάδες και γνωστές αλυσίδες εστιατορίων, δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες τουρισμού.

Σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση σε   ένα ευρύ δίκτυο επισιτιστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχειακών μονάδων, με την υποστήριξη του Γραφείου Σταδιοδρομίας.

 

Προνομιακά δίδακτρα με εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών για να μπορούν να σπουδάσουν όλοι! Αξιοποίηση του θεσμικού πλαισίου για τις κατατακτήριες εξετάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ, σε συναφή ειδικότητα.

Πληροφορίες

Κονδύλη 36  | 24310 30055

 

Exit mobile version