Τοπικά

Νέα υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Θοδωρή Χήρα

Ο Κώστας Λιάκος είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας της Πύλης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περτούλι, συγκεκριμένα στα Λιβάδια Περτουλίου, όπου εκεί διατηρεί εδώ και 30 χρόνια τη δική του οικογενειακή αγροτουριστική επιχείρηση.

Ο Κώστας Λιάκος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς το κύριο μέλημά του είναι η ανάδειξη της περιοχής μέσω του κλάδου του τουρισμού. Ένα πολύ ανήσυχο πνεύμα με πάθος για τη δουλειά του και αυτό το καταμαρτυρούν οι καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες που έχει προσαρτήσει στην επιχείρησή του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός αυτό, καθώς είναι ο πρώτος επαγγελματίας της περιοχής που ασχολήθηκε με τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Παράλληλα, εδώ και 3 χρόνια, είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Τοπικού Δασικού Συνεταιρισμού, αφού δεν παύει να αναγνωρίζει πως το επάγγελμα του δασεργάτη είναι εκείνο που πρωταγωνιστούσε στο βιοπορισμό για πολλές γενιές στην τοπική κοινότητα του Περτουλίου, όπως συμβαίνει και σήμερα άλλωστε.

Ο Κώστας Λιάκος κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Αιθήκων με τον συνδυασμό «Πύλης Όραμα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης