Τοπικά

Νέος Αρχιμανδρίτης στη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων (φώτο)

Ένας νέος κληρικός, με εμπειρία στην ποιμαντική και στη θεολογία, προστίθεται από σήμερα στο δυναμικό του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.

Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr κατά τη διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας το πρωί της Κυριακής των Μυροφόρων στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας συμμετείχε και ο Αρχιμανδρίτης Λεόντιος Πετρίδης, ο οποίος μέχρι σήμερα διακονούσε στη Μητρόπολη Καλαβρύτων.

Με το πέρας αυτής ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος τον παρουσίασε σε κλήρο και λαό και ανακοίνωσε την τοποθέτησή του ως προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ναού, μιλώντας με ιδιαίτερα θερμά λόγια γι’ αυτόν. Η έλευση του έμπειρου αυτού κληρικού στη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του σχεδίου του κ. Θεοκλήτου για ενίσχυση του κλήρου της λαχούσης αυτού Μητροπόλεως, με πνευματικούς ανθρώπους, που θα κηρύττουν καταλλήλως το Θείο Λόγο και θα συμβάλλουν στην προσπάθεια περαιτέρω ανύψωσης του πνευματικού επιπέδου αυτής.

(φωτό Δημήτρης Καραγιάννης)

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης