Ροή Τοπικά

Νικολέτα Μπρουζούκη. Χωρίς συμβιβασμούς, υποψήφια στο Δήμο Τρικκαίων

Η γνωστή δικηγόρος επιστρέφει στο Δήμο Τρικκαίων, ως υποψήφια με την «Επανεκκίνηση ν2» του Παπαστεργίου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που τόσο στην προσωπική, όσο και στην κοινωνική και επαγγελματική της διαδρομή, έχει κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα της. Μία ισχυρή προσωπικότητα, μια δυναμική γυναίκα, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, μέσα από μία αξιόλογη πορεία που με σταθερά βήματα έχει χαράξει. Τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και μέσα από τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει. Σε αυτή τη διαδρομή, οι εμπειρίες που αποκόμισε αποτελούν ισχυρή βάση και εγγύηση για τα όσα δύναται να προσφέρει στα κοινά της πόλης.

Η Νικολέτα Μπρουζούκη, είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και διακεκριμένες νομικούς των Τρικάλων, με μία θετικότατη παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου ξεχώρισε ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικκαίων και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ένας άνθρωπος, όμως, και με έντονη κοινωνική δράση, έχοντας ένα σημαντικό έργο κατά τη χρονική διάρκεια που βρέθηκε στο τιμόνι του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού. Ένα έργο αθόρυβο, αλλά ουσιαστικό, που χαίρει ευρείας αναγνώρισης.

Και ασφαλώς, κανείς δεν ξεχνά την ιδιαίτερη σχέση της με τον Τρικαλινό αθλητισμό, καθώς είναι κόρη του αείμνηστου Βασίλη Μπρουζούκη, ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά στο αθλητισμό της πόλης, ενός παράγοντα του Α.Ο. Τρίκαλα, που ανέδειξε σπουδαίους ποδοσφαιριστές και πρόσφερε τα μέγιστα στον ιστορικό Σύλλογο.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημήτρη Παπαστεργίου, επιστρέφει και πάλι στα αυτοδιοικητικά της πόλης, με διάθεση για προσφορά και περισσότερη (και πολύτιμη για τον Δήμο) εμπειρία.

 

Στο μήνυμά της προς τους Τρικαλινούς αναφέρει:

 

«Αγαπητοί μου συνδημότες,

έχω επιλέξει στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική μου πορεία να προχωρώ με σταθερά και υπεύθυνα βήματα. Και ασφαλώς, με την ίδια λογική πορεύτηκα και σε αυτή την βραχύβια προεκλογική περίοδο. Δεν συμβιβάστηκα με την λογική των υποσχέσεων, ενός προεκλογικού πολιτικού λεξιλογίου που είναι άγνωστο προς εμένα.

Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Δήμου και της πόλης, στη διάθεση τη δική σας, με μοναδικό μου γνώμονα να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην προσπάθεια του Δημήτρη Παπαστεργίου να χτίσουμε την πόλη του αύριο. Μία ανθρώπινη πόλη στο πλευρό του κάθε δημότη.

Σας καλώ να βρεθούμε μαζί σε αυτή την προσπάθεια, να δημιουργήσουμε, να διεκδικήσουμε, να πάμε τα Τρίκαλα ακόμη πιο μπροστά.

Νικολέτα Μπρουζούκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση»».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης