Ξεκίνησαν χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα οι εργασίες του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος.
Τους συνέδρους υποδέχθηκε στα Τρίκαλα ο πρόεδρος του Σωματείου των Τρικάλων Αντώνης Καραλής. Το συνέδριο αποτελεί αφορμή να συναντηθούν επαγγελματίες από όλη τη χώρα και όχι μόνο, να βάλουν τις βάσεις για σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο και να απολαύσουν ένα τριήμερο, “ωδή” στις γλυκές δημιουργίες!
Προσελκύει όχι μόνο το εθνικό ενδιαφέρον, αλλά και των γειτονικών χωρών, αποτελώντας κομβική διοργάνωση.
(φωτογραφίες Οδυσσέας Δραγατογιάννης)
Πρόγραμμα Συνεδρίου:
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/05/2022
09:30-10:00 Προσέλευση κοινού
10:00-10:30 Έναρξη με ομιλίες επισήμων
10:30-14:30 Ομιλίες συνεδρίου
15:00 Γεύμα
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΔΩΝ
10:00-12:00 Ξενάγηση στα Μετέωρα
12:00-14:00 Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
14:00 Γεύμα
ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
21:00 Επίσημο Δείπνο
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/05/2022
10:00 Επίσκεψη/ξενάγηση στον Ορεινό όγκο του Ν.Τρικάλων (Ελάτη- Περτούλι)
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αντώνιος Καραλής
Πρόεδρος Σωματείου Γαλακτοζαχαροπλαστών
Ν. Τρικάλων
Κιν. 6977990724
email: sinedrio25.trik@gmail.com / kartony1980@yahoo.gr
Το Σωματείο Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν.Τρικάλων ιδρύθηκε το 1945 και είναι ένα από τα πιο ενεργά και δραστήρια σωματεία. Μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα, τόσο ως προς την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του, όσο και για τη συνεχή κατάρτισή τους. Παράλληλα, έχει υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων και συνεργασιών με αντίστοιχα Σωματεία άλλων χωρών, όπως το πρόγραμμα Erasmus+ στην Τουρκία, και έχει διοργανώσει και συμμετάσχει σε πολιτιστικές δράσεις.