Τοπικά

Οι αστυνομικοί των Τρικάλων… έδωσαν το αίμα τους!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 , στην έδρα του Αστυνομικού Μεγάρου Τρικάλων και κατά τις ώρες 09.00΄- 13.00′, εθελοντική αιμοδοσία μελών μας- συναδέλφων- φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη που καθορίστηκε η 14η Ιουνίου κάθε έτους και διοργάνωσαν από κοινού, η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων . Ταυτόχρονα εγγράφηκαν ως εθελοντές δότες Μυελού των Οστών μέλη μας , με μια διαδικασία απλή και ανώδυνη, αλλά εξαιρετικά ελπιδοφόρα, καθώς δυνητικά μπορεί να σώσει μια ζωή. Κατά την διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για τον εθελοντή αιμοδότη και τον εθελοντισμό γενικότερα.

Η προσέλευση των αστυνομικών, των Πολιτικών Υπαλλήλων του Σώματος αλλά και των φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν συγκινητική, με αποτέλεσμα να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του εθελοντή αιμοδότη και να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός φιαλών αίματος, οι οποίες διατέθηκαν για τις ανάγκες της Τράπεζας αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας, και ικανοποιητικός αριθμός εγγραφών για δωρεά μυελού των οστών.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους και μη, την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων, τη Διευθύντρια και το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Τρικάλων για την συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία μας, καθώς επέλεξαν την Τοπική μας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για να αναδείξουν την σπουδαιότητα της ημέρας φέρνοντας την κινητή μονάδα αιμοδοσίας στην έδρα της Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.Επίσης, να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση Υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποστολή των φυλλαδίων σχετικά με τον εθελοντή αιμοδότη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ !!!

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης