Site icon TrikalaVoice

“Οι ασύμμετρες απειλές του κ. Αβραμόπουλου”

Εδώ και λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εκλογή του κ. Αβραμόπουλου στη θέση του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων. Εκλογή με μεγάλο ποσοστό, αποτέλεσμα των μεγάλων προσδοκιών που καλλιέργησε.

 

 

Είχε όλο το χρόνο και όλη την ευχέρεια ο κ. Αβραμόπουλος να εργαστεί αυτούς τους μήνες που πέρασαν και να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Δεν το έκανε, πιθανόν γιατί η δουλειά δεν του αρέσει.

Έλεγε πως θα είναι δήμαρχος όλων και ότι έρχεται για να ενώσει. Τον είδαμε να καθυβρίζει νύχτα-μέρα τον όποιον διατύπωνε δημόσια αντίθετη άποψη και αντιδήμαρχό του να επιτίθεται λεκτικά σε γυναίκα-δημότη μέσα στο Δημαρχείο.

Μας είπε ότι και την Κυβέρνηση θα έριχνε αν δεν ξεκίναγαν οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας της Διάβας τον Ιούλιο. Είναι Οκτώβριος και καμία ενημέρωση δεν υπάρχει για τη γέφυρα, ο κόσμος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και έρχεται και χειμώνας. Και η Κυβέρνηση δεν έπεσε.

Τον είδαμε να καταβρέχει με λάστιχο κήπου στις μεγάλες πυρκαγιές, για να καλύψει τη γύμνια και την ανεπάρκειά του Δήμου όσον αφορά την Πολιτική Προστασία. Κανένα σχέδιο, καμία μέριμνα. Τον ακούγαμε τέλος όλο το καλοκαίρι στο σχεδόν καθημερινό ραδιοφωνικό του διάγγελμα να κυνηγάει φαντάσματα και αόρατους εχθρούς, να μιλάει για ασύμμετρες απειλές και άλλα πολλά μέσα στην ταραχή του και παράλληλα να καθυβρίζει την αντιπολίτευση γιατί τολμάει και θέτει ερωτήματα.

Είναι προφανές ότι δεν έχει σχέδιο και ότι εγκλωβίζεται στα αδιέξοδά του, από το “Αγοραστός ή χάος” πέρυσι τέτοια εποχή στο “Κουρέτας ή τίποτα” σήμερα.

Τον καλούμε να σοβαρευτεί, να αντιληφθεί ότι είναι Δήμαρχος και να δουλέψει. Τίποτα άλλο.

Ανοιχτοί Ορίζοντες

Δημοτική Παράταξη Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Exit mobile version