Site icon TrikalaVoice

Οι επόμενες ταινίες στον Δημοτικό Κινηματογράφο

Υπέροχες ταινίες προβάλλονται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου τις επόμενες βδομάδες, εκ των οποίων οι δυο είναι ελληνικές. Ώρες προβολών καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15. Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00. (τηλ. 24310 20090).

Πιο συγκεκριμένα:

Μέχρι την Τετάρτη 21/2 Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ                                  (Χρυσή Άρκτος Φεστιβάλ Βερολίνου)

 

22/2    ΤΖΑΜΑΙΚΑ    Κωμωδία 98΄

Μια ελληνική κομεντί, λαϊκή μεν αλλά επ’ ουδενί χυδαία (βλέπε «Θησαυρός»), η μπορεί να σε κάνει να περάσεις καλά, να συγκινηθείς και να χαμογελάσεις, γιατί περιέχει όλα τα feelgood στοιχεία που μπορείς να εντοπίσεις σε κομεντί…   (Γιάννης Ζουμπουλάκης Το Βήμα).

 

Επίσης -Σάββατο 24/2: Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης G.Puccini, ΜΠΟΕΜ, ώρα 19:30. To κλασικό αριστούργημα της λυρικής τέχνης.

 

1/3      1968       Κοινωνική 94΄

Συνδυάζοντας δεξιοτεχνικά ντοκουμέντο και μυθοπλασία, ο Τάσος Μπουλμέτης μετατρέπει ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ σε ένα νοσταλγικό, χιουμοριστικό και γλυκόπικρο ταξίδι στην Ελλάδα (και τον κόσμο) του 1968.  (Χρ. Μήτσης-Αθηνόραμα).

8/3    -Παρασκευή 9/3: Θεατρική Παράσταση Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ,                                         από το θίασο του Μικρού Βορρά, σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

-Σάββατο 10/3: Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης G.Roccini, ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ, ώρα 19:55. Πρώτη φορά σε HD.

 

15/3  ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ Τ’ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ          Κοινωνική 132΄

Σου ραγίζει την καρδιά με τον πιο γλυκό και μεγαλόψυχο τρόπο κι αυτό είναι ένα δώρο που σπάνια κανείς συναντά πλέον σε μια σκοτεινή αίθουσα.

(Λ. Κατσίκας CINEMAGAZINE)

σα.

 

22/3 THE PARTY     Κομεντί  71΄

Σικάτη, βιτριολικά καυστική σάτιρα της σύγχρονης «άρχουσας» τάξης, η οποία εκμεταλλεύεται δημιουργικά τον περιορισμένο χώρο δράσης, το πρωτοκλασάτο καστ και την ιδανική  διάρκεια. (Χρ. Μήτσης-Αθηνόραμα).

Exit mobile version