Τοπικά

Οι… πρωτάρηδες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων (ονόματα)

Σημαντική η ανανέωση του Σώματος σε πρόσωπα, καθώς είναι αρκετοί που θα καθίσουν για πρώτη φορά στα έδρανα του Δ.Σ..

Υπενθυμίζεται ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο εκπροσωπούνται συνολικά έξι (6) παρατάξεις. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το trikalavoice.gr ο Παπαστεργίου καταλαμβάνει 26 έδρες, 9 ο Κρεμμύδας, 5 ο Καϊκης, 2 ο Μπετσιμέας, 2 ο Μητσιούλης και 1 ο Τσιγάρας.

Ποιοι είναι όμως οι «πρωτάρηδες» που εκλέγονται για πρώτη φορά δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων; Ας τους γνωρίσουμε.

Από την παράταξη Παπαστεργίου οι Καταβούτας Γιώργος (μηχανικός, εργαζόμενος της ΤΡΙΚΚΗ -γιος της τέως αντιδημάρχου Νίτσα Καταβούτα-Κατσίκη),  Κοτρώνη-Μπαλοδήμου Γεωργία (οδοντίατρος-σύζυγος του τέως προέδρου του Δ.Σ. Τρικκαίων, ορθοπεδικού Γιώργου Μπαλοδήμου και αδελφή του ιστορικού προέδρου της ΝΟΔΕ Ντίνου Κοτρώνη), Ζιώγας Γιώργος (αστυνομικός), Κρανιάς Βασίλης (επιχειρηματίας-πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Τρικάλων της Ν.Δ.), Σκρέκας Σάκης (υπάλληλος της ΕΑΣ Τρικάλων).

Από την παράταξη Κρεμμύδα οι Ζαϊράκης Δημήτρης (καθηγητής φυσικής αγωγής-προπονητής πάλης), Βαβύλης Στέφανος (δικηγόρος-γιος του τέως προέδρου του Δ.Σ. Τρικκαίων Θανάση Βαβύλη) και Θωμάς Χαχάμης (υπάλληλος ΟΣΕ). Από την παράταξη Καϊκη οι Βάιος Τάσιος (γιατρός-Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών του Νοσοκομείου Τρικάλων), Θανάσης Γεροκώστας και Γιώργος Κελεπούρης.

Από την παράταξη Μπετσιμέα ο ίδιος ο επικεφαλής της Στέλιος Μπετσιμέας (γιατρός) και ο αδελφός του Ζήσης Μπετσιμέας (δικηγόρος-εκπαιδευτικός). Τέλος από την παράταξη Τσιγάρα, ο ίδιος ο επικεφαλής της Σπήλιος Τσιγάρας (εκπαιδευτικός-πρώην πρόεδρος της ΕΛΜΕΤ).

Στα αξιοσημείωτα η εκλογή του δικηγόρου Γιώργου Παναγιώτου με την παράταξη Παπαστεργίου. Πρώτη φορά στο Δήμο Τρικκαίων, έχοντας ωστόσο ήδη τέσσερις θητείες στους Δήμους Πινδαίων και Πύλης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης