Ροή Τοπικά

Οι πρώτες περιοδείες του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου

Τις στενές σχέσεις που διατηρεί με τους ανθρώπους της Καλαμπάκας και της Φαρκαδόνας επιβεβαίωσαν οι επισκέψεις του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου στις δύο περιοχές το περασμένο τριήμερο. Ο κόσμος υποδέχθηκε τον υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ με ιδιαίτερη ζεστασιά, βλέποντας ένα οικείο πρόσωπο, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει σε αυτές έντονη επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα.
Στην Καλαμπάκα βρέθηκε το πρωί στη λαϊκή αγορά, όπου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές, ενώ επισκέφτηκε και την τοπική εμπορική αγορά ανταλλάσοντας απόψεις με τους καταστηματάρχες. Άνθρωπος της αγοράς ο Κωνσταντίνος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αγωνίες των εμπόρων και των επιχειρηματιών, ιδιαίτερα όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης.
Επόμενος σταθμός η τοπική υπηρεσία του ΟΑΕΔ και η Πυροσβεστική Καλαμπάκας, δύο ιδιαίτερα νευραλγικές υπηρεσίες για την περιοχή. Σε αυτές είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους υπαλλήλους για θέματα των αρμοδιοτήτων τους και εξέφρασε την ανάγκη για στήριξη και ενδυνάμωσή τους.
Χαρακτηριστική στιγμή της επίσκεψης στην Καλαμπάκα ήταν η εντυπωσιακή σύναξη με το σύνολο των παλαιών και νέων στελεχών του Κινήματος, με την μαζική παρουσία τους να στέλνει ισχυρό μήνυμα στήριξης στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου, που αντικατοπτρίζει την ανανέωση και την εμπειρία στην επόμενη μέρα της προοδευτικής παράταξης.

Και στην Φαρκαδόνα

Το να δει κάποιος τον Κωνσταντίνο στη Φαρκαδόνα είναι κάτι συνηθισμένο, λόγω και του αντικειμένου των εταιρειών του και την έντονη επαγγελματική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή τη φορά, βέβαια, την επισκέφτηκε ως υποψήφιος βουλευτής, αλλά αυτό δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο που τον υποδέχθηκαν οι κάτοικοι. Άλλωστε, όπου και να γυρνούσε έβλεπε φιλικά πρόσωπα, που τον νοιώθουν σαν δικό τους άνθρωπο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης βρέθηκε στη λαϊκή και την τοπική αγορά, ενώ έκανε και μία βόλτα στη Φαρκαδόνα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες, κυρίως για ζητήματα και προβλήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο και που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας μία σαφή εικόνα για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να στηριχθεί στην πράξη η πρωτογενής παραγωγή, που  αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Θεσσαλίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης