Site icon TrikalaVoice

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων της “Λαϊκής Συσπείρωσης”:

 

  1. Γιάκιμoβα – Πολύζου Βέσελα του Γεώργη. Ιατρός Γενικής-Οικογενειακής  Ιατρικής , Διευθύντρια στο Κέντρο Υγείας Πύλης.
  2. Ζάχος Σωτήρης του Κων/νου. Γεωπόνος, με καταγωγή από Περτούλι & Πύρρα Τρικάλων. Για 15 χρόνια εργάστηκε ως δασεργάτης και εργοδηγός σε δημόσια έργα πρασίνου. Σήμερα εργάζεται ως αυταπασχολούμενος στην κηποτεχνία και είναι δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Περτουλίου.
  3. Κάβουρα Κυριακή (Κική) του Αποστόλου. Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια από το Γ.Ν.Τρικάλων, με καταγωγή από τα Μεγάλα Καλύβια, κατοικεί στα Τρίκαλα. Πολύτεκνη μητέρα, πρώην Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μ. Καλυβίων, δραστηριοποιείται σε πολιτιστικούς φορείς και είναι μέλος σε θεατρικό εργαστήρι.
  4. Κατσαντώνη Δήμητρα του Κων/νου. Φυσιοθεραπεύτρια. Κατάγεται απο την Πατουλιά και διαμένει στα Τρίκαλα. Ανέπτυξε δράση στο φοιτητικό κίνημα ως φοιτήτρια.
  5. Κατσίβελος Γιώργος του Δημητρίου, Οικονομολόγος –Λογιστής. Κατάγεται από τους Γόμφους και κατοικεί στα Τρίκαλα. Πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Λογιστών & Βοηθών Λογιστών Ν. Τρικάλων.
  6. Κορδά Γεωργία  του Ανδρέα, Φυσιοθεραπεύτρια στο Παράρτημα  Α.με.Α. Τρικάλων Κ.Κ.Π.Π.Θεσσαλίας. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του ΠΑΡΑΡΤΉΜΑΤΟΣ Α.με.Α. Τρικάλων Κ.Κ.Π.Π., εκλεγμένη στην ΠΟΕΔΗΝ  ως εκπρόσωπος εργαζομένων.
  7. Λιατίφης Γιώργος του Δημητρίου. Τεχνολόγος Μηχανολόγος, εργαζόμενος στη γαλακτοβιομηχανία ΦΑΓΕ. Πρόεδρος του Συνδικάτου «Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Τρικάλων», μέλος του Γ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών & μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων (2011-2019).
  8. Μανώλης Κωνσταντίνος του Ιωάννη με καταγωγή από την Πηγή. Πρόσφτα συνταξιοδοτήθηκε απο την Εθνική Τράπεζα που εργαζόταν. Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Επί χρόνια αθλητής ΑμεΑ και νυν Πρόεδρος της ομάδας καλαθοσφαίρισης με καρότσι «Αστέρας Τρικάλων»
  9. Μπακάση Βασιλική του Ηλία. Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Γεννήθηκε και κατοικεί στον τόπο καταγωγής της , το Μέλιγο Κάτω Ελάτης. Περιφερειακή Σύμβουλος από το 2019 με την «Λαϊκή Συσπείρωση», μέλος  του Δ.Σ  Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Τ., μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Τρικάλων της  ΑΔΕΔΥ.
  10. Ντούβλη Κλεόνη του Γεωργίου, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών.
  11. Παπασπύρου Δημήτρης του Σπυρίδωνα. Κατάγεται απο την Άρτα. Εδώ και 15 χρόνια υπηρετεί ως Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα, όπου και κατοικεί. Είναι μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων & Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Τρικάλων της  ΑΔΕΔΥ .
  12. Πρεμέτης Δημήτρης του Ευθυμίου, Συνταξιούχος της ΔΕΗ. Κατάγεται από την Αγναντιά Χασίων και κατοικεί στην Καλαμπάκα.
  13. Σέγγης Ηλίας του Αποστόλου. Μουσικός –Κλαρινίστας. Κατάγεται από την Αθαμανία και κατοικεί στα Τρίκαλα. Είναι Πρόεδρος στο Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου & Πρόεδρος του Μορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αθαμανίας «Ο Αθάμας».
  14. Σωτηρόπουλος Σωτήρης του Κων/νου. Κατάγεται από την Ελάτη και κατοικεί στα Τρίκαλα. Είναι Τεχνολόγος Ραδιολόγος- Ακτινολόγος. Γραμματέας της Τ.Ε Τρικάλων του ΚΚΕ.
  15. Τσέκας Λάμπρος του Άγγελου. Αγρότης. Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ρίζωμα. Αποφοίτησε από το δημόσιο ΙΕΚ Αιγάλεω με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων και δραστηριοποιήθηκε στο σπουδαστικό κίνημα. Από το 2014 ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες. Είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Άνοιξη».
  16. Τσιάμης Αθανάσιος του Αποστόλου. Οικονομολόγος-Λογιστής, Ελεύθερος Επαγγελματίας με καταγωγή από τη Βασιλική του Δήμου Μετεώρων.
  17. Τσίγκας Πέτρος του Κων/νου. Υπάλληλος στα καταστήματα «Σκλαβενίτης». Γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων & μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.
  18. Χαχάμη Μαριλένα του Γεωργίου. Γεννήθηκεκαι κατοικεί στα Μεγάλα Καλύβια. Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου –Πολιτικές Επιστήμες & Ιστορία με Μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.
  19. Χήρα Ειρήνη του Βασιλείου. Εκπαιδευτικός – Φιλόλογος με καταγωγή από την Πηγή.

 

Exit mobile version