Ροή Τοπικά

Ολοκληρώνεται η ανάκριση για τις μεγάλες ληστείες στα Τρίκαλα

trikalavoice.gr

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων ολοκληρώνεται η Ανακριτική διαδικασία για τις μεγάλες ληστείες σε σπίτια γνωστών Τρικαλινών, που συγκλόνισαν την πόλη προ τριετίας.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr το κατηγορητήριο αναφέρεται σε τρεις τετελεσμένες ληστείες σε σπίτια πολύ γνωστών Τρικαλινών επιχειρηματιών, πέντε απόπειρες ληστείας και τέσσερις διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από τον Αύγουστου του 2017 έως και τον Σεπτέμβριο του 2018. Η «λεία» που αποκόμισαν οι δράστες, κατά την παράνομη δραστηριότητά τους υπερβαίνει τα 370.000 ευρώ.

Η Ασφάλεια Τρικάλων έδεσε την υπόθεση πραγματοποιώντας τηλεφωνικές παρακολουθήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ορισμένοι από τους διαλόγους που περιλαμβάνονται στη Δικογραφία φέρονται να έχουν εξοργίσει κάποιες από τις οικογένειες των θυμάτων.

Η αστυνομία στις επίσημες ανακοινώσεις της αναφέρεται σε δέκα (10) μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» που έχουν ταυτοποιηθεί.

Μετά την απολογία των κατηγορουμένων αναμένεται να οριστεί η τακτική δικάσιμος μέσα στον επόμενο χρόνο. Θυμηθείτε ΕΔΩ όλο το story της υπόθεσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης