Ροή Τοπικά

Ολοκληρώνεται ο κόμβος Λαρίσης, στον περιφερειακό των Τρικάλων (φώτο)

Πυρετώδεις εργασίες και επιθεώρηση των έργων από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr τα έργα διαμόρφωσης και προσέγγισης του νέου κόμβου ξεκίνησαν λίγο πριν το Πάσχα και σχεδόν ολοκληρώθηκαν. Ήδη έχει σκαφτεί και διαμορφωθεί και ο κόμβος και μέσα στις επόμενες μέρες θα παραδοθεί κανονικά στην κυκλοφορία, καίτοι θα απομένουν τα τελικά έργα ασφαλτόστρωσης και τελικής διαμόρφωσης.

Τα έργα επιθεώρησαν χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο αναπληρωτής αυτού, αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, δηλώνοντας την ικανοποίησή τους για την πρόοδο του έργου.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αλλάξει άρδην την εικόνα στις εισόδους της πόλης των Τρικάλων και κυρίως δημιούργησε συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας κατασκευάζοντας τους τελευταίους μήνες κόμβους σε σημεία-καρμανιόλα του οδικού δικτύου του Νομού, στη διασταύρωση Ριζαριού, στον Μύλο Τσαγκάδα επί της ε.ο. Τρικάλων-Πύλης, στη διασταύρωση του περιφερειακού με την ε.ο. Τρικάλων-Καρδίτσας, στο ύψος των ΤΕΦΑΑ, ενώ προγραμματίζει άλλους τόσους για το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Τα Τρίκαλα είναι η προτεραιότητά μας» λέει ο Κώστας Αγοραστός «γι’ αυτό και τρέχουμε ένα ευρύ πρόγραμμα έργων σε όλους τους τομείς, παρεμβαίνοντας και εντός του πολεοδομικού ιστού και δίνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Γι’ αυτό έχουμε και σε αναμονή το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, αναμένοντας τις τελικές προτάσεις του Δήμου Τρικκαίων, για να τις χρηματοδοτήσουμε».  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης