Τοπικά

Ομιλία Λιούτα στη Βουλή για το νέο ασφαλιστικό Νομοσχέδιο

Στην ομιλία του ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας κατά τη συζήτηση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων υπογράμμισε σε όλους τους τόνους τη μείζονα και υψηλή σημασία που ο νέος νόμος φέρει για όλους τους Έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους.

 

«Διορθώνοντας τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Νόμου Κατρούγκαλου», τόνισε ο κ. Λιούτας, «η πολιτική της ΝΔ στοχεύει και πετυχαίνει τη δημιουργία ενός δίκαιου και ανταποδοτικού συστήματος. Ενός συστήματος που θα είναι ένας εμπροσθοβαρής σύμμαχος στην προσπάθειά μας για την σταθερή και μεγάλη ανάπτυξη».

 

Ο Τρικαλινός βουλευτής συνέχισε σημειώνοντας ότι η παλαιότερη πολιτική κοινωνικής ασφάλισης στη χώρα μας, και ιδίως επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, έφερε ένα τεράστιο μέρος της ευθύνης για την οικονομική κρίση.

 

«Με το νέο νομοσχέδιο η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει ουσιαστικές λύσεις στα οικονομικά προβλήματα χιλιάδων Ελλήνων».

 

Ο κ. Λιούτας εστίασε επιπλέον και υπογράμμισε τις πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις που το νέο νομοσχέδιο φέρνει στην ασφάλιση των Ελλήνων αγροτών και κτηνοτρόφων. «Οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έζησαν σκοτεινές ημέρες. Σήμερα η προσπάθεια της κυβέρνησης να ενισχυθεί η εργασία στο χωράφι και σε μια κτηνοτροφική μονάδα είναι κρίσιμη και ανεκτίμητης αξίας», δήλωσε συγκεκριμένα.

 

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Τρικαλινός βουλευτής τόνισε ότι «η ΝΔ θωρακίζει το μέλλον της ελληνικής οικογένειας, το μέλλον της παραγωγής και το μέλλον της εργασίας. Το βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα είναι ένας στόχος αναγκαίος και κρίσιμος. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να το καταλάβουμε καλά, διότι είναι η μόνη αλήθεια».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης