Τοπικά

Ο Γιάννης Αναγνώστου ξανά υποψήφιος στο πλευρό του Μεριβάκη

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Φαρκαδόνας με το συνδυασμό “Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας” και υποψήφιο Δήμαρχο το Θανάση Μεριβάκη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Αναγνώστου.
Γεννημένος το 1974 στο Μόναχο της Γερμανίας όπου και έζησε μέχρι τα εφηβικά του χρόνια, από οικογένεια μεταναστών,καταγωγή από το όμορφο Γριζάνο.
Απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.
Το 2000 διορίστηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Εξωτερικός Φρουρός Καταστημάτων Κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκλέχτηκε Πρόεδρος του Σωματείου Εξωτερικών Φρουρών Κορυδαλλού και αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.
Απ’ το 2006 – 2010 διετέλεσε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της. Π.Ο.Υ.Ε.Φ
Απ το 2010 είναι Υπάλληλος στις Φυλακές Τρικάλων 
2011 – Μάρτιο 2019 Πρόεδρος της Π.Ο.Υ.Ε.Φ.
Παντρεμένος με τη Μυρτώ Μπαντίδα και πατέρας 2 παιδιών, εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με το συνδυασμό του Θανάση Μεριβάκη.
Εν ενεργεία Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας, έχοντας περάσει από τις θέσεις του -Εντεταλμένου Συμβούλου Αντιδημάρχου Καθαριότητας , Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου.
-Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Φαρκαδόνας,
– Αντιπροέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Φαρκαδόνας και 
-Αντιπροέδρου Σχολικής Επιτροπής, 
Ο δραστήριος και δυναμικός Γιάννης κατέρχεται στις επερχόμενες εκλογές με το συνδυασμό “Μαζί Δημιουργούμε” και δηλώνει:

Φίλες και φίλοι,
Την Κυριακή, 26 Μαΐου 2019, όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για το μέλλον του Δήμου Φαρκαδόνας. Σε όλους μας έλαχε σ’ αυτή την πατρίδα, την Ελλάδα μας, ένα κομμάτι γης. Σε μας έλαχε αυτός ο τόπος ο αγαπημένος. Ο δουλεμένος με τον ιδρώτα και το μόχθο των παππούδων μας και των πατεράδων μας.
Πριν να ψηφίσουμε ας κοιτάξουμε γύρω μας να δούμε τι άλλαξε τα τελευταία χρόνια και τι μπορεί να αλλάξει στα επόμενα.
Ένα είναι σίγουρο. Ότι με τη βοήθειά σας, για ακόμα μία φορά θα προσπαθήσω να τιμήσω την υπόσχεσή μου σε σας και στην οικογένειά μου για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για το Δήμο μας.
Τα προηγούμενα χρόνια εξελίξαμε το Δήμο μας. Δημιουργήσαμε νέες δομές, εισήγαμε νέα τεχνολογία, εκσυγχρονίσαμε εγκαταστάσεις, ενταχθήκαμε σε νέα Ευρωπαϊκά προγράμματα ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το μέλλον.
Από την 27η Μαΐου θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στην αξιοποίηση όλων αυτών, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με την αξιοποίηση των νέων επιστημόνων του τόπου μας και του εργατικού δυναμικού, έτσι ώστε τα παιδιά μας να έχουν ένα αύριο καλύτερο στον τόπο τους.
Σας περιμένω όλους, την Κυριακή 26 Μαΐου στην κάλπη, να συνεχίσουμε ξανά ΜΑΖΙ να Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας.
“Μαζί ξεκινήσαμε,
Μαζί προχωράμε,
Μαζί συνεχίζουμε.”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης