Ροή Τοπικά

Ο Θοδωρής Χήρας για δήμαρχος Πύλης

Ο γνωστός γιατρός ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής συνδυασμού στο Δήμο Πύλης.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Θοδωρής Χήρας σημείωσε ότι έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση «έπειτα από ώριμη σκέψη και αλλεπάλληλες συναντήσεις με συνδημότισσες και συνδημότες. Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι η αγάπη για το τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, καθώς και για την ευρύτερη περιοχή. Πιστεύω στις δυνατότητες που υπάρχουν και οι οποίες είναι μεγάλες. Απαιτείται συνεργασία όλων και έτσι ξεκινάω τη προσπάθειά μου αυτή, με βασικό στόχο την ενεργοποίηση των νέων δυνάμεων της περιοχής».

Ο Θοδωρής Χήρας διευκρίνισε ότι κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και καλεί δυνάμεις απ’ όλους τους χώρους να συνταχθούν στη νέα προσπάθεια. Επέδειξε υψηλό πολιτικό ήθος ότι απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «δεν έρχομαι να κάνω αντιπολίτευση στη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά να καταθέσω τη δικιά μου πρόταση για τον τόπο μας», ενώ δεν μάσησε τα λόγια του όσον αφορά τα μεγάλα έργα της περιοχής: «Λέω ναι στη λειτουργία του φράγματος Μεσοχώρας και στην άμεση προώθηση του φράγματος Πύλης. Πρέπει να δούμε τα αναπτυξιακά έργα στην περιοχή μας και πως μπορούν αυτά να δώσουν περαιτέρω ώθηση».

Τέλος επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του με εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εις εξ αυτών, ο Βύρων Κατσίβελος ήταν παρών και στην επίσημη συνέντευξη τύπου-παρουσίαση.

Ο Θοδωρής Χήρας είναι 47 ετών, γιατρός-μικροβιολόγος, βιοπαθολόγος, γέννημα θρέμμα της Πηγής. Έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση ενεργά και μάλιστα είχε εκλεγεί πρώτος δημοτικός σύμβουλος του πάλαι ποτέ Δήμου Γόμφων το 2006.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης