Ροή Τοπικά

Ο ιατρός Στ. Κούτσιας, εκλέχτηκε αν. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Αναπληρωτής Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκλέχτηκε ο Τρικαλινός ιατρός Στέλιος Κούτσιας.

Πλέον και άμα τη εκλογή του ο διακεκριμένος Τρικαλινός αγγειοχειρουργός χρίζεται υπεύθυνος της Μονάδας της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Πρόκειται για έναν εξαίρετο άνθρωπο και επιστήμονα, ο οποίος έχει βοηθήσει εκατοντάδες Τρικαλινούς κατά τη διάρκεια της πορείας του στην ιατρική.

Ο Στυλιανός Κούτσιας είναι Αγγειοχειρουργός –Αγγειολόγος από 15ετίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρικάλων και σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη. Ειδικεύτηκε στην Αγγειοχειρουργική σε νοσοκομεία της Αγγλίας και της Ελλάδας. Παρακολούθησε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε χώρες της Ευρώπης και την Αμερική. Συμμετείχε ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε πολλά Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια Αγγειοχειρουργικής.

Από το Μάρτιο του 2016 αποτέλεσε τον πρώτο Αγγειοχειρουργό– Επιμελητή της νεοιδρυθείσας Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Στήριξε και στηρίζει την Κλινική από 10ετίας και έχει συμβάλλει μαζί με το Διευθυντή Καθηγητή Αθανάσιο Γιαννούκα όχι μόνο στη παροχή σημαντικού κλινικού έργου στη Θεσσαλία αλλά και στην επιστημονική και ερευνητική καταξίωση της Κλινικής.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης