Ο μάγειρας του κάμπου, Αντώνης Κούκεν φτιάχνει την καλοκαιρινή νοστιμιά που δεν σε λαδώνει, ούτε σε λερώνει, που θα φτιάξεις και θα βάλεις μέσα σε ένα ταπεράκι για να την απολαύσεις δίπλα στο κύμα της θάλασσας! “Κουλουράκια Κασεριού” μια πανεύκολη συνταγή που ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις μίξερ για την παρασκευή της! Θα αρέσει σε όλη την οικογένεια και πιστέψτε μας όταν δοκιμάσεις έστω ένα απ’ αυτά τα κουλουράκια το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσεις και με όλα τα υπόλοιπα!!!
ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ: 630 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις/ 100 γρ. καλαμποκάλευρο/ 15 γρ. μπέικιν πάουντερ/ 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη/ 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι/ 200 ml γάλα πλήρες (χλιαρό)/ 200 ml σπορέλαιο (αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο)/ 250 γρ. βούτυρο (λιωμένο) / 150 γρ. τριμμένα κίτρινα τυρία (Μιξ)/ ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΑ: Κρόκος από ένα μεγάλο αυγό / 1 κουταλιά της σούπας νερό/ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ: Κίτρινα τυριά/ Σησάμι αποφλοιωμένο/ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Δείτε το βίντεο