Ροή Τοπικά

Ο Μαράβας ευχαριστεί Αγοραστό-Μιχαλάκη για το κλειστό γυμναστήριο Πύλης

Προσωπική επιστολή του δημάρχου Πύλης στους περιφερειάρχη και αν. περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Κώστας Μαράβας στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω και δημόσια κύριε Περιφερειάρχα Κώστα Αγοραστέ εσάς και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, για την επίσημη ανακοίνωση από εσάς τον ίδιο της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη, ένα έργο προϋπολογισμού 4 εκ. €».

Ο δήμαρχος Πύλης βάζει έτσι με τον πιο εμφαντικό τρόπο τέλος στην παραφιλολογία για δήθεν «κόντρα» με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιπεριφέρεια Τρικάλων, επιμένοντας πως υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία εδώ και μια 8ετία, η οποία και αποδίδει καρπούς.

Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο Κώστας Μαράβας αναφέρεται στην ιστορία του έργου κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Πύλης «το οποίο είχα προγραμματίσει μαζί με τους συνεργάτες μου, ήδη από την προηγούμενη θητεία του μου στο Δήμο Πύλης».

Και καταλήγει ο δήμαρχος Πύλης: «Σήμερα λοιπόν φτάνουμε αισίως στην εξαγγελία σας κύριε Αγοραστέ, της οριστικής κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη, γεγονός που επισφραγίστηκε και με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, που ήταν πριν από λίγες μέρες στα Τρίκαλα και ο οποίος ήδη το ενέταξε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων».

Αναλυτικά η επιστολή παρακάτω:

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης