Τοπικά

Ο Μικέλης Χατζηγάκης για τον 1 χρόνο Ν.Δ.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης της ΝΔ, ο Μικέλης Χατζηγάκης προχώρησε σε δήλωση.

Αναλυτικά:

«Τέτοια μέρα πριν από ένα χρόνο η Ελλάδα άλλαζε σελίδα δίνοντας μια σημαντική πλειοψηφία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ. Ένα χρόνο μετά αυτή η κυβέρνηση έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής. Από την κρίση στον Έβρο μέχρι την διαχείριση του κορωνοιού. Από τις μειώσεις φόρων και εργοδοτικών εισφορών μέχρι το ξεκίνημα της πιο εμβληματικής ξένης επένδυσης, αυτής του Ελληνικού. Από την μεταρρύθμιση του ψηφιακού κράτους μέχρι την αποκατάσταση του πραγματικού ασύλου στα πανεπιστήμια. Τον τελευταίο χρόνο η χώρα κάνει συνεχώς βήματα μπροστά. Θεωρώ πως η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε να πετύχει αρκετά σε μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα μεγάλα προβλήματα και δύσκολες ανηφόρες μπροστά μας και η προσπάθεια πρέπει όχι μόνο να συνεχιστεί αλλά και να ενταθεί.

 

Τώρα, αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή και για μένα προσωπικά. Γιατί στις τελευταίες εκλογές αποφάσισα να μπω στην μάχη και να δώσω τον προσωπικό μου αγώνα για να πείσω τους συμπολίτες μου να στηρίξουν τις ιδέες και τις πολιτικές αυτής της παράταξης. 8.500 συμπολίτες μου με πίστεψαν και με αγκάλιασαν. Και είμαι πραγματικά ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνδεθώ μαζί τους και να εργαστώ μαζί τους στην προσπάθεια να κάνουμε κάτι διαφορετικό για την χώρα μας. Και αυτούς τους ανθρώπους δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψω ποτέ.

 

Μετά τις εκλογές παρέμεινα συνεπής στις αρχές και αξίες μου και σε αυτά που έλεγα προεκλογικά. Παρότι δεν εκλέχθηκα από την επόμενη μέρα συνεχίζω να είμαι κοντά στους συμπολίτες μου. Συνεχίζω να καταγράφω τα μεγάλα ζητήματα του νομού, να προτείνω λύσεις, να μεταφέρω τα προβλήματα στα κέντρα εξουσίας και να δίνω τον δικό μου αγώνα, με τις μικρές μου δυνάμεις, για να μπορέσει να προοδεύσει ο τόπος μου. Όπως είπα και την επόμενη μέρα, η 7η Ιουλίου δεν ήταν το τέλος αλλά η αρχή. Συνεχίζουμε.»  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης