Ροή Τοπικά

Ο νέος… πύργος ελέγχου, του ΚΤΕΛ Τρικάλων (φωτό)

Ο συγκοινωνιακός φορέας του Νομού εξελίσσεται σε έναν από τους ισχυρότερους της χώρας.

Έχοντας τη σταθερή εμπιστοσύνη των μετόχων, ο πρόεδρος Βασίλης Τζατζάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προχωρούν βήμα-βήμα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό. Ο εκσυγχρονισμός του στόλου που έχει επιτευχθεί σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, η ανταπόκριση στις ανάγκες της εποχής (wi fi στα λεωφορεία) και η βελτίωση των υποδομών είναι σε πρώτο πλάνο.

Μια από τις καινοτομίες του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων είναι και η εφαρμογή του συστήματος GPS όπου κάθε λεωφορείο δίνει συνεχώς σήμα σε έναν κεντρικό πύργο ελέγχου (διακρίνεται ο πρόεδρος Βασίλης Τζατζάκης να το χειρίζεται) για το που βρίσκονται, με τι ταχύτητα πάνε, πόσους επιβάτες έχουν μέσα κλπ..

«Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα» λέει στο trikalavoice.gr  ο πρόεδρος Βασίλης Τζατζάκης «παρά τις δυσκολίες της εποχής φροντίζουμε μέσα από χρηστή διαχείριση να παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες στους επιβάτες που σταθερά μας εμπιστεύονται».

Δείγμα αυτής της χρηστής διαχείρισης ότι τα έσοδα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ παραμένουν σταθερά στα χρόνια της κρίσης, παρά τον δραματικό περιορισμό των μετακινήσεων απ’ όλους, καθώς παράλληλα οι διοικούντες φρόντισαν για τη μείωση των εξόδων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης