Τοπικά

Ο Ν. Κρούπης υποψήφιος με τον Βαλάντη Τσιούτσια

Μια νέα δυνατή προσθήκη έρχεται για τον συνδυασμό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια και τον Συνδυασμό “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.

 

Τον Αύγουστο του 2016  και για τέταρτη φορά, κατέκτησε τις απάτητες κορυφές των Ιμαλαϊων (και όχι μόνο)…τώρα, είναι έτοιμος να βαδίσει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μάη στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια και στον συνδυασμό “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.  Είναι ο γνωστός σε πανελλήνιο επίπεδο Νίκος Κρούπης  (Ασχολείται πάνω από 30 χρόνια με την ορειβασία και την αναρρίχηση και έχει ανέβει στα περισσότερα ψηλά βουνά της Ελλάδας. Eίναι Γενικός Αρχηγός στο ΔΣ του Ο.Π.Ο.Π και έχει ασχοληθεί πολλά έτη με το καθαρισμό και τη σήμανση των βουνών της περιοχής. Έχει πραγματοποιήσει 28 ορειβατικές αποστολές σε βουνά του εξωτερικού  μερικές εκ των οποίων: Το 2011 εξερεύνησε την οροσειρά Chandra Bhaga στα Ινδικά Ιμαλάια ενώ το 2012 σκαρφάλωσε στην απάτητη μέχρι τότε κορυφή Mutik Skal 6243μ στη κοιλάδα Raru στο Zanskar της Ινδίας. Το 2016 ανέβηκε στις κορυφές Stok Kangri 6123μ, Mentok I 6282μ, II 6248μ & ΙΙΙ 6153μ ενώ προσπάθησε για πρώτη φορά την κορυφή Nya Kangri φτάνοντας μέχρι τα 5820μ. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει αρκετές αναβάσεις στις Άλπεις, στο Μαρόκο, στην Αίγυπτο, στο Αζερμπαϊτζάν, στη Γεωργία και τη Τουρκία).

 

Ο Νίκος Κρούπης κατάγεται από την Ελάτη όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι έγγαμος με τη Τσαρδίδου Ευθαλία και πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 8 και 6 ετών. Απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο τομέα Τεχνολογίες Συστημάτων Μικροηλεκτρονικής και Πληροφορικής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς και  Διδάκτορας Μηχανικός του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με τίτλο «Συν-σχεδιασμός υλικού / λογισμικού ενσωματωμένων συστημάτων χαμηλής κατανάλωσης ισχύος για εφαρμογές επεξεργασίας σήματος»

 

Εργάζεται ως Δημοτικός Υπάλληλος στο Δήμο Μουζακίου στη Διαχείριση των Υπολογιστικών Συστημάτων και των Δικτύων. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως:

Επιστημονικός Συνεργάτης του ΤΕΙ Λάρισας στο Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (2008-2010), Ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (2008-2009), Ερευνητής στο ερευνητικό κέντρο IMEC, Leuven, Βέλγιο (2007), Διαχειριστής των συστημάτων μηχανοργάνωσης (system administration) των βιβλιοθηκών του Δ.Π.Θ. που βρίσκονται στη Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη», στα πλαίσια του Προγράμματος «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΙΙ» (2002-2006).

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 είχε κατέλθει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Απόστολου Παντέρα “ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”.

 

 

Ο κ. Κρούπης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και σαν άτομο τον  χαρακτηρίζουν η αγάπη για τον τόπο του, το περιβάλλον, η εργατικότητα και ο εθελοντισμός.

Σε δήλωσή του ο κ. Κρούπης αναφέρει: “Αποδέχθηκα την πρόταση να κατέλθω ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω με τις ιδέες μου, στον τόπο που ζω και αγαπώ. Γνώμονας, η δυναμική της σκληρής δουλειάς και η αξία της γνώσης, όταν αυτή χρησιμοποιείται σωστά. Νοιώθω έτοιμος να κάνω το καλύτερο για τον Δήμο μας”.

 

Ο κ. Τσιούτσιας από την πλευρά του δήλωσε: “Η αξιοποίηση ανθρώπων με σπουδές στην Τεχνολογία ανοίγουν τον δρόμο για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης. Η προσθήκη του κ. Κρούπη στο ψηφοδέλτιο, δείχνει ότι  ως “Πύλη ΑΞΙΩΝ” βαδίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης