Ο Κωνσταντίνος Τσιουμπέκος στα 86 του χρόνια φτιάχνει το καλύτερο ψωμί της πόλης!!!
Είναι ο παλαιότερος φούρναρης των Τρικάλων, ξυπνάει κάθε χάραμα για να ζυμώσει και να φτιάξει ψωμί (… μόνο ψωμί, τίποτα άλλο!!!), το παλιό, το παραδοσιακό, τη «φόρμα» που λέγαμε. Μάχιμος μέχρι τα τώρα του, παίρνει ζωή από τη διαδικασία παρασκευής του ψωμιού. Δεν είναι τυχαίο ότι τον κέρδισε και τον κράτησε πίσω στο φούρνο, παρά το ότι αποφοίτησε από την Πάντειο με πτυχίο στις «Πολιτικές επιστήμες».
Όπως ο ίδιος λέει στο trikalavoice.gr επέλεξε να κάνει αυτό που αγαπάει. Αρχικά στο αρτοποιείο του πατέρα του Θόδωρα, επί της οδού Ασκληπιού, το παλαιότερο των Τρικάλων, άνοιξε με την απελευθέρωση της πόλης το 1891, και τα έσχατα χρόνια στην οδό Δεληγιώργη. Το αρτοποιείο περνά στην Τρίτη γενιά, στον Θοδωρή Τσιουμπέκο τον νεότερο, ωστόσο ο κυρ Κώστας είναι κάθε μέρα εκεί, να δίνει συμβουλές, να κάνει διανομές, να ζυμώνει όποτε χρειάζεται. Είναι η ζωή του. Είναι η ζωή μας σ’ αυτή τη πόλη…