Τοπικά

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης για το σκάνδαλο NOVARTIS

Σε δίνη σκανδάλων έχει μπει η πολιτική ζωή του τόπου και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άποψη ενός παλιού πολιτικού για όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες. Έχοντας διατελέσει 40 χρόνια βουλευτής, πολλά εξ αυτών και υπουργός, ο Σωτήρης Χατζηγάκης έχει κάτι παραπάνω να πει. Κάνει λόγο για «προφανή προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ” και συμπληρώνει ότι: «Οπωσδήποτε υπάρχει σκάνδαλο NOVARTIS το οποίο όμως πρέπει να αποδειχθεί. Μέχρι τώρα έχουμε μόνο ενδείξεις οι οποίες δεν είναι καν αποχρώσες».

Δεν παραλείπει να σχολιάσει τη γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, διαπιστώνοντας μια προφανή «επικράτηση των Αμερικανικών συμφερόντων στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, καθώς οι Γερμανοί δεν κατάφεραν ως τώρα να επιβληθούν με την πολιτική και οικονομική τους ισχύ».

Καταλήγει κάνοντας λόγο για ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού με νέα στελέχη, υψηλού μορφωτικού επιπέδου, «δείχνοντας» τον γιο του Μικέλη ο οποίος λέγεται ότι είναι πολύ πιθανό να πολιτευτεί με τη Ν.Δ. στα Τρίκαλα «και ο οποίος» όπως λέει «φέρει ένα όνομα ως τίτλο τιμής».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης