Τοπικά

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που… τραγουδάει στην Ολλανδία (video)

Δείτε πως ο Γιάννης Οικονόμου, με καταγωγή από την Οιχαλία, πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση στις Κάτω Χώρες.

Γεννημένος το 1972, παιδί μεταναστών ζει από το 1987 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη δείχνουν να έχουν κλίση προς τη μουσική. Ο Γιάννης μαθαίνει κιθάρα και τραγούδι και ο Δημήτρης μπουζούκι. Παίζουν μουσική σε ελληνικά εστιατόρια και εργάζονται ανά διαστήματα σε νυχτερινά κέντρα της Ουτρέχτης και του Ρόττερνταμ. Του Γιάννη περισσότερο του αρέσει να δημιουργεί παρά να τραγουδάει και έτσι δεν άργησε να έρθει η στιγμή που συνέθεσε τα πρώτα του τραγούδια. Το 2000  μάλιστα κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του CD με στίχους και μουσική του ίδιου , με τίτλο «Αίσθημα Προσωρινό».

Παράλληλα ασχολείται με το χώρο της εστίασης, ενώ ανήσυχος γαρ δημιουργεί το μουσικό συγκρότημα Metron Ariston στο οποίο είναι ο leadsinger και εμφανίζεται σε διάφορους ψυχαγωγικούς χώρους στην Ολλανδία. Συνεχίζει να δημιουργεί στίχους και μουσική και στις 9 -12-2017 κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Zωγραφιά μου».

Με τον επίσης Τρικαλινό επιχειρηματία (εστιατόριο Filoxenia στο Ζάαντφορτ) Κώστα Μπαμπατσιά βρίσκει κοινά σημεία και το τελευταίος του σκηνοθετεί το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του. Απολαύστε το…

Αυτή την περίοδο ο Γιάννης παίζει μουσική με το συγκρότημα του Yiannis & the Band που αποτελείται από νέους ταλαντούχους Έλληνες μουσικούς της Ολλανδία, δημιουργεί δικά του τραγούδια και σύντομα θα κυκλοφορήσουν κάποια από αυτά.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης