Τοπικά

Ο χαιρετισμός του Αθ. Λιούτα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Φίλες και φίλοι,

Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου, που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας.

Στους υποψήφιους ευρωβουλευτές, θα ήθελα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στον μεγάλο αγώνα που θα δώσουν τους επόμενους μήνες.

Ιδιαιτέρως, θα ήθελα να σταθώ στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να τον ευχαριστήσω για τη μέγιστη πολιτική του προσφορά στην παράταξή μας και στη χώρα. Στην πολιτική του διαδρομή υπηρέτησε στις πιο κρίσιμες και μεγάλες θέσεις.

Η συνεισφορά του υπήρξε παντού λαμπρή! Σήμερα, είναι έτοιμος να κερδίσει μια ακόμη μεγάλη μάχη. Αυτή των ευρωεκλογών!

Θα μου επιτρέψετε, επίσης, να σταθώ και στον φίλο Γιάννη Πάιδα. Ο Γιάννης είναι συντοπίτης μου, είναι από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων. Ο Γιάννης, μέσα από την ΑΔΕΔΥ και όχι μόνο, έδωσε και δίνει σημαντικούς αγώνες για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Θέλω να τονίσω ότι, συνολικά το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ψηφοδέλτιο μεγάλης νίκης!
Μεγάλοι πολιτικοί, σημαντικές προσωπικότητες, εξαίρετοι επιστήμονες, μια σύγχρονη ματιά στον κόσμο!

Φίλες και φίλοι, πριν ακριβώς πέντε χρόνια, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ξεκινούσα και εγώ, τον δικό μου προεκλογικό αγώνα.

Η μάχη για το Ευρωκοινοβούλιο ήταν μια πρόκληση για μένα. Ταξίδεψα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και γνώρισα πάρα πολλούς ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους στη συνέχεια, έγιναν πολύ καλοί μου φίλοι.

Διότι, αυτό είναι η Νέα Δημοκρατία, μια μεγάλη παράταξη, που συγκολλητική της ουσία είναι οι απλοί άνθρωποί της, οι άνθρωποι της παραγωγής και της ουσίας. Οι άνθρωποι, που καθημερινά μοχθούν για ένα καλύτερο αύριο.

Η εκστρατεία που έκανα το 2014, αποτελεί μια παρακαταθήκη για μένα και η υποψηφιότητά μου, πιστεύω, ήταν μια αναγνώριση για τον τόπο μου, τον νόμο Τρικάλων, εδώ που μεγάλωσα και εργάζομαι.

Οι Ευρωεκλογές είναι μια σημαντική διαδικασία, διότι στη διαδικασία αυτή, ανταγωνίζονται διαφορετικές πολιτικές θέσεις, για το μέλλον της Ευρώπης και της ζωής μας μέσα στην Ευρώπη.

Οι θέσεις αυτές επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας. Σήμερα στην Ευρώπη, οπισθοδρομικές και λαϊκιστικές ιδέες ανταγωνίζονται τις ιδέες της προόδου και της σταθερότητας. Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι το δικό μας κόμμα στην Ευρώπη, που αγωνίζεται για τις ιδέες αυτές, της προόδου και της σταθερότητας.

Οι θέσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, για την οικογένεια, την κοινωνία, την πατρίδα, τη γεωπολιτική ασφάλεια, καθώς και η πολιτική της Κοινωνικής Οικονομίας της Αγοράς, οδηγούν στις λύσεις που χρειάζονται σήμερα οι λαοί της Ευρώπης για να ευημερήσουν. Για τους ίδιους στόχους αγωνίζεται και η Νέα Δημοκρατία.

Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ελληνική κοινωνία είδε την άλλη πλευρά του νομίσματος. Γνώρισε την κυβέρνηση του Τσίπρα, την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μια κυβέρνηση που οραματίστηκε για την Ελλάδα τη Βενεζουέλα του Μαδούρο.

Μάλιστα, όπως όλοι είδαμε, χαρακτηριστικά, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ανοικτά υποστήριξαν τον Μαδούρο, πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην πατρίδα μας, η αδίστακτη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησε οικονομική ανασφάλεια και εστίες κινδύνου σε γεωπολιτικό επίπεδο. Με τις εκλογές, όμως, η ελληνική κοινωνία θα βάλει ένα τέλος σε αυτό τον καταστροφικό, κυβερνητικό θίασο.

Η πολιτική αλλαγή θα επέλθει και μέσα από τις βουλευτικές, και μέσα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μέσα από τις ευρωεκλογές.

Η ανάληψη της διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία, θα οδηγήσει τη χώρα μας σε σταθερότητα και οριστική έξοδο από την κρίση. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι φτιαγμένο για να δώσει λύσεις, τις πραγματικές λύσεις, τις λύσεις που ο τόπος και οι Έλληνες χρειάζονται, για να πάμε τη χώρα μπροστά!

Στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο μόνος στόχος είναι, η καλύτερη ημέρα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Η μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, η εξυγίανση των τραπεζών, η οργάνωση του κράτους, οι σύγχρονες τομές στο ασφαλιστικό, στο σύστημα περίθαλψης και στο εκπαιδευτικό σύστημα, είναι η δική μας απάντηση, απέναντι στον παρασιτικό κρατισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπεράσπιση των εθνικών μας κεκτημένων και η βαθιά αγάπη για την πατρίδα, είναι η δική μας απάντηση, απέναντι στα εθνικά τραύματα που προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα κλείσω, τέλος, λέγοντας ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται με στόχο τη δημιουργία της αμφιβολίας στην κοινωνία, σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων.
Πώς το κάνουν αυτό στην πράξη;

Υφαίνουν ψεύτικα σκάνδαλα και στη συνέχεια δίνουν επιδόματα. Όταν αποκαλύπτονται τα ψεύτικα σκάνδαλα, αλλάζουν την ατζέντα. Έτσι κοροϊδεύουν την κοινωνία. Χειραγωγούν και εκμεταλλεύονται.

Η μάχη των εκλογών αυτών, απαιτεί να είμαστε άγρυπνοι. Η μάχη που θα δώσουμε θα πρέπει να είναι μεγάλη και θα πρέπει να οδηγήσει στην ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας για το καλό της χώρας μας.

Παρ’ ότι πλέον, η κοινωνία δεν τους πιστεύει και τους έχει γυρίσει την πλάτη, εμείς θα πρέπει έως το τέλος, να αποκαλύπτουμε τις σκευωρίες και τα ψέματά τους! Θα πρέπει να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα για τους Έλληνες και τη χώρα μας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Λιούτας Θανάσης

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης