Τοπικά

Πάνδημο αντίο στον Χρήστο Μπούρα (εικόνες)

Εκατοντάδες κόσμου, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης τον στρατηγό Χρήστο Μπούρα, επί σειρά ετών Αστυνομικού Διευθυντή της Α.Δ. Τρικάλων, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας στα 66 του χρόνια.

 

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η Εξόδιος Ακολουθία του τελέστηκε εκ του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού, χωρίου καταγωγής του. Επικηδείους εκφώνησαν η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, η οποία υπήρξε αδελφική του φίλη, ο τέως νομάρχης και βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του, καθώς και ο Γιάννης Διαμαντής, συνάδελφός του και συνοδοιπόρος από τα χρόνια της Σχολής Ενοματαρχών όπου εισήχθησαν μαζί το 1977. Παρέστησαν εκπροσωπώντας την Α.Δ. Τρικάλων ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α.Δ. Καρδίτσας Στέλιος Μπιλιάλης.

Όλοι μίλησαν για το ήθος και την παρρησία του ανδρός, το αστείρευτο χιούμορ και θάρρος του και στάθηκαν στην εξαιρετική οικογένεια που έκανε με τη σύζυγό του Χριστούλα, τις κόρες του Σάντρα και Βίκυ που του χάρισαν εγγόνια και χαρές μεγάλες.

Ο Θεός να τον αναπαύει εν σκηναίς δικαίων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης