Τοπικά

Παγώνουν τα έργα στα Τρίκαλα λόγω διαμάχης ΔΕΥΑΤ-εργολάβου;

Πολύ πιθανό να μην ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης της λαϊκής την ερχόμενη Τρίτη, όπως προγραμματίζεται.

Αιτία δεν είναι άλλη από τη διαμάχη που έχει ο εργολάβος του έργου με τη ΔΕΥΑΤ, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο πρόεδρος αυτής Χρήστος Αναστασίου, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Λέσχη 97,6.

Οι φόβοι της Δημοτικής Αρχής είναι να μην έχουμε ένα νέο βατερλώ, όπως με την οδό Απόλλωνος, όταν και υποχρεώθηκε τελικά λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων ο Δήμος να «χαρίσει» τα δημοτικά τέλη δυο μηνών.

«Υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή με τον εργολάβο που έχει αναλάβει να αλλάξει το δίκτυο του κέντρου της πόλης, και αν δεν λυθεί άμεσα θα πρέπει να αναλάβει τις εργασίες οι ίδια η ΔΕΥΑΤ» δήλωσε ο Χρήστος Αναστασίου, «λόγω  κορωνοϊού και άλλων θεμάτων, ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο είναι σε διακοπή εργασιών. Εμείς προσπαθούμε με τους νομικούς μας να λύσουμε το θέμα που έχει προκύψει. Από την πλευρά μας του πληρώσαμε τους 2 λογαριασμούς που μας έστειλε, μας ζητάει να του πληρώσουμε και την προκαταβολή την οποία πρέπει να του τη δώσει το Ταμείο Παρακαταθηκών, και επειδή δεν την εισπράττει από το Ταμείο δεν ξεκινά τις εργασίες, οι οποίες έπρεπε ήδη να είχαν αρχίσει. Ευελπιστώ όμως μέχρι την ερχόμενη Τρίτη να λυθεί το ζήτημα και να προχωρήσουμε, μαζί με τα έργα πέριξ της πλατείας». 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης