Τοπικά

Παπαστεργίου από τη Λάρισα: Η Αυτοδιοίκηση διαρκώς δίπλα στον πολίτη

Δήλωση για τη στάση που τηρεί όλο αυτό το διάστημα με τον κορονοϊό και τη συνδρομή στους πολίτες, έκανε από τη Λάρισα ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.
Ο κ. Παπαστεργίου βρέθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Απριλίου , για την παραλαβή μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον όμιλο καταστημάτων My Market. Η προσφορά αυτή γίνεται στο πλαίσιο της «συμμαχίας ευθύνης και αλληλεγγύης» για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, που υλοποιούν οι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα. Στόχος, να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που τελούν σε καραντίνα στον εν λόγω Δήμο, λόγω του co-vid 19.
Παρούσα ήταν η κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του My Market, η οποία μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ παρέδωσε το υλικό στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ. Απόστολο Καλογιάννη.
Η αποστολή του υλικού προς τις οικογένειες έχει ήδη ξεκινήσει.

Δήλωση Παπαστεργίου

O κ. Παπαστεργίου κατά την παραλαβή – παράδοση της βοήθειας δήλωσε:
«Η Αυτοδιοίκηση σηκώνει με μεγάλη επιτυχία όλο αυτό το διάστημα το βάρος της στήριξης σε όλη την Ελλάδα, των ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας που βρίσκονται αντιμέτωπες με τις συνέπειες της πανδημίας.
Στο πλαίσιο αυτό η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, μέσα από τη συνεργασία της με μεγάλες επιχειρήσεις, βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα για να προσφέρει βοήθεια σε κάθε Δήμο που δοκιμάζεται από την υγειονομική κρίση. Από την Ξάνθη ως την Ερμιόνη, και σήμερα στη Λάρισα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία My Market που άμεσα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της ΚΕΔΕ για την παροχή βοήθειας στους Δήμους και τους πολίτες, που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Η Αυτοδιοίκηση θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη».
Η κυρία Δήμητρα Δασκαλάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του My Market τόνισε:
«Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα στης ΚΕΔΕ από την πρώτη στιγμή. Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μέσω της πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ επιστρέφουμε αξία στις τοπικές κοινωνίες που μας στηρίζουν. Θα είμαστε δίπλα στις τοπικές ανάγκες σε όλη την Ελλάδα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε γιατί κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος του».
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης επεσήμανε:
«Ο Δήμος Λαρισαίων κλήθηκε να βοηθήσει τους 5.000 ανθρώπους που ήταν σε καραντίνα. Ήταν μια υπερπροσπάθεια των δημοτικών υπαλλήλων, προσπάθεια που απαιτούσε τα αντίστοιχα είδη. Η πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ να βοηθήσει είναι εξαιρετική όπως και η παροχή των τροφίμων από τα My Market. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και την εταιρεία για την προσφορά της».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης