Τοπικά

Παρέμβαση Γιαγιάκου για τα προβλήματα των επισιτιστικών επαγγελμάτων

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Τρικάλων στα αρμόδια Υπουργεία για τα προβλήματα του κλάδου που πλήττεται το τελευταίο τρίμηνο.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων & Fast Food Ν. Τρικάλων Νικόλα Παπαευθυμίου απέστειλε παράκληση, επισυνάπτοντας επιστολή με τα αιτήματά τους:

Κύριοι Υπουργοί,

Επισυνάπτουμε επιστολή με το δίκαιο αίτημα του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων & Fast Food Ν. Τρικάλων και παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε άμεσα με ανακοίνωση επανέναρξης των επιχειρήσεων, κέντρων εκδηλώσεων και κέτερινγκ .

 

 

Με εκτίμηση,

Βασίλης Γιαγιάκος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων

 

 

 

 

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

ΕΠΑΓ/ΤΩΝ & FAST FOOD

 

Τρίκαλα, 29/05/2020

 

Προς: Πρόεδρο Επιμελητηρίου Τρικάλων Κ. Γιαγιάκο Βασίλη

 

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την αγωνία και την αβεβαιότητα που βιώνουν οι επαγγελματίες χώρου εκδηλώσεων και κέτερινγκ και να ενεργήσετε άμεσα ώστε να επαναλειτουργήσει ο κλάδος των κέντρων διοργάνωσης εκδηλώσεων τη στιγμή που η εστίαση λειτουργεί και εξυπηρετεί κανονικά.

Ειδικότερα, ενώ επαναλειτουργούν οι ΚΑΔ 5610 και 5630, η τροφοδοσία εκδηλώσεων (κέτερινγκ) με ΚΑΔ 5621 παραμένει κλειστή με συνέπεια να μην μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεων διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Παρακαλούμε όπως σκύψετε στο πρόβλημα των επιχειρηματιών αυτού του κλάδου και να προωθήσετε το αίτημα μας στους αρμόδιους υπουργούς, ώστε να προβούν στο άνοιγμα αυτών των επιχειρήσεων μέσα από υγειονομικούς κανόνες.

Σας μεταφέρουμε όχι μόνο την αγωνία των επιχειρηματιών του κλάδου που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να οδηγούνται σε οικονομικό μαρασμό αλλά και τον αντίκτυπο του προβλήματος στην κοινωνία. Πελάτες (νέα ζευγάρια, οικογένειες) δεν μπορούν να προγραμματίσουν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής τους αφού απαιτείται χρόνος για την προετοιμασία μιας κοινωνικής εκδήλωσης τόσο από την πλευρά των επιχειρηματιών όσο και από την πλευρά των πελατών.

Συνεπώς, απαιτούμε από την κυβέρνηση την επανέναρξη των επιχειρήσεων του κλάδου. Αναμένουμε άμεσα ανακοίνωση με σαφές χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων για τον προγραμματισμό των εργασιών μας.

 

Ο Πρόεδρος

Παπαευθυμίου Νικόλαος

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης