Τοπικά

Παρέμβαση Τσιούτσια για τον περιφερειακό Γόμφων

Σήμερα, σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη διασταύρωση του περιφερειακού των Γόμφων με το δρόμο προς Παλαιομονάστηρο. Η «Πύλη ΑΞΙΩΝ» έφερε το συγκεκριμένο θέμα, ως προ ημερησίας διατάξεως, από την 1η κιόλας τακτική συνεδρίαση της θητείας της. Συγκεκριμένα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δ.Ε. Γόμφων της παράταξής μας, κ. Τσιαμπαλής ανέφερε ότι στην εν λόγω διασταύρωση είχαν σημειωθεί μέχρι τότε 47 ατυχήματα, ευτυχώς χωρίς θύματα. Επισήμανε επίσης, την ανάγκη δημιουργίας κυκλικού κόμβου προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά ατυχήματα.

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος δεν έλαβε σοβαρά το ζήτημα και απάντησε με μετάθεση ευθυνών. Μήπως ήρθε η ώρα η Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν; Μήπως η Δημοτική Αρχή πρέπει να θέσει αυτό το μείζον θέμα στους αρμόδιους, εγγράφως και όχι να σφυρίζει αδιάφορα;

Για ακόμα μια φορά κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου και ευελπιστούμε αυτή τη φορά να εισακουστούμε.

Η «Πύλη ΑΞΙΩΝ», ως παράταξη, από το πρώτο κιόλας Δημοτικό Συμβούλιο, επέλεξε το δύσκολο δρόμο της υπεύθυνης αντιπολίτευσης, φέροντας στην επιφάνεια σοβαρά θέματα, καταθέτοντας προτάσεις και τηρώντας υπεύθυνη και σταθερή στάση στα θέματα των Δημοτικών συμβουλίων. Τον ίδιο δύσβατο δρόμο θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της θητείας μας, όσο και αν ενοχλεί κάποιους.

Στόχος μας είναι η ουσιαστική αντιπολίτευση και όχι ο λαϊκισμός…

 

Με εκτίμηση,

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης,

Βαλάντης Τσιούτσιας

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης