Ροή Τοπικά

ΠΑΣΟΚ… με Ανδρουλάκη, όπως παλιά (video-φώτο)

Πολλαπλά μηνύματα από την εκδήλωση της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ., παρουσία του ευρωβουλευτή του κόμματος.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Φρουρίου ενώπιον παλιών και… πολλών νέων μελών του κόμματος.

Τον προλόγισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιώργος Μανώλης και ο ίδιος πήρε το λόγο κάνοντας μια καθαρά πολιτική ομιλία. Επέμεινε στην αυτόνομη πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ. «και έτσι θα μας βρουν μπροστά τους στις επόμενες εκλογές οι της λαϊκής δεξιάς της Ν.Δ. και της κομμουνιστικογενούς Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, πιο δυνατούς, πιο ενωμένους».

Υπογράμμισε ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. έρχεται να εκφράσει τη μικρομεσαία τάξη και παραμένει μακριά από συμφέροντα του συστήματος. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «μας ενδιαφέρουν εκτός από τις… αμυντικές δαπάνες και τους εξοπλισμούς, να δώσουμε προοπτική στο λαό μας. Να επιστρέψουν οι νέοι από το εξωτερικό, να παρέμβουμε στο δημογραφικό δίνοντας κίνητρα στους ανθρώπους να αποκτήσουν παιδιά».

Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και της προκλητικότητας της Τουρκίας ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στον προβληματισμό που επικρατεί σε όλους τους λαούς της Ευρώπης και έδειξε προς την κατεύθυνση της άρσης της τελωνειακής ένωσης «την οποία όμως θα πρέπει να διεκδικήσει μια αποφασιστική Ελληνική Κυβέρνηση».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης