Τοπικά

Περιοδεία Παπαδόπουλου-Ξανθού σε μονάδες Υγείας της Θεσσαλίας

Τα νοσοκομεία Βόλου και Λάρισας και την ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων Λάρισας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 8/11/2019 ο πρώην υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός, συνοδευόμενος από τον πρώην γενικό γραμματέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Σταμάτη Βαρδαρό και τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, υπεύθυνο για τις δομές υγείας του ΕΣΥ στην ΕΠΕΚΕ Υγείας.

Στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Βόλου και στο γραφείο της Διοίκησης του Γ.Ν. Λάρισας ο κ. Ξανθός μίλησε με τους εκπροσώπους των Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών, των σωματείων εργαζομένων, τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, τα επιστημονικά συμβούλια καθώς και με Διευθυντές κλινικών και τμημάτων, για την σημερινή κατάσταση των Ιδρυμάτων, τις ανάγκες τους, τις προτεραιότητες στη στελέχωση και τον εξοπλισμό τους.

Στην ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων και νοσοκομείο Λάρισας παραβρέθηκε και ο πρώην Διοικητής της 5ης  ΥΠΕ κ. Νέστωρας Αντωνίου, ενώ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Βόλου ήταν παρόντες και οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος  και Κατερίνα  Παπανάτσιου.

Το απόγευμα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας.

Ακολούθησε ομιλία του Ανδρέα Ξανθού και του Σταμάτη Βαρδαρού στο Επιμελητήριο Λάρισας για τα ζητήματα υγείας καθώς και διεξοδική συζήτηση με απαντήσεις σε πληθώρα ερωτημάτων και παρεμβάσεων.

 

Στην ομιλία παραβρέθηκαν οι Διοικητές των νοσοκομείων Λάρισας, Βόλου και Καρδίτσας, Ματθαίος Δραμητινός, Δημήτρης Λιόλιος και Βάιος Βαρελάς καθώς και η πρώην Υποδιοικήτρια της 5ης ΥΠΕ, Βιβή Ζαζά.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης