Τοπικά

Πολιτιστικό καλοκαίρι στη Πύλη

Mετά από  συντονισμό και προγραμματισμό του Δήμου Πύλης, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και όλων των εμπλεκομένων (ΟΚΠΑΔ- Αθλητισμού), σχεδιάζονται για την περίοδο Μαϊου – Ιουνίου 2017 οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 

1ον: Μουσικοχορευτική παράσταση από την Α.Μ.Κ.Ε. «ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ» στην όμορφη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πύλης, μετά την παραχώρηση του, στις 27 Μαϊου 2017.

Η εκδήλωση γίνεται για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς, με αξιόλογους ηθοποιούς και έκτακτη συμμετοχή του Τέρρη Χρυσού.

 

2ον: Θεατρική παράσταση από τους μαθητές του Γυμνασίου Πύλης, με την ευκαιρία λήξης της σχολικής χρονιάς, στα πλαίσια του ανοίγματος των Σχολείων στην τοπική Κοινωνία.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης και θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαϊου 2017.

 

3ον: 6οι (Έκτοι) Μαθητικοί Αγώνες των Δημοτικών Σχολείων Πύλης στον χώρο του 8Χ8, στον Άγιο Βησσαρίωνα, στο Green Café του κ. Παπαποστόλου Νικολάου.

Θα συμμετέχουν οκτώ (8) ομάδες από το σύνολο των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

 

4ον: «ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ».

Εκδήλωση προς τιμή της ΜΑΧΗΣ της ΠΟΡΤΑΣ με επίσημο προσκεκλημένο τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και πρώην Υπουργό Εσωτερικών κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.

Θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στην πλατεία Δημαρχείου με παράλληλες δράσεις από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων με αγώνες ποδηλάτου.

 

5ον: Φιλοξενία σε κλιμάκιο από τον Δήμο του Λορέτο Ιταλίας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο του Λορέτο, σε ανταπόδοση της επίσκεψης του Δημάρχου Πύλης στον εορτασμό των 700 ετών από τη χτίση της Αγίας Οικίας του Λορέτου Ιταλίας, που έγινε στις 4 – 5 και 6 Μαρτίου 2016.

Θα γίνει στις 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017.

 

6ον: Επίσκεψη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μακρυνίτσας στον Δήμο Πύλης.

Θα γίνει στις 30 Ιουνίου 2017 με θέμα την παρουσίαση των πέτρινων Γεφυριών στον χώρο της Τοξωτής Γέφυρας και στους καταρράκτες Παλαιοκαρυάς.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης