Τοπικά

Που θα λειτουργήσει ο Σταγών Θεόκλητος μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο

Ὁ Μητροπολίτης  Σταγών κ΄ Μετεώρων Θεόκλητος   Το Σάββατο 10 Αυγούστου μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, θα μεταβεί στην Κέρκυρα όπου την Κυριακή 11 Αυγούστου και την Δευτέρα 12 Αυγούστου  θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις εις ανάμνηση  του θαύματος του Αγ. Σπυρίδωνος το έτος 1716 στο νησί της Κέρκυρας.

Την Τρίτη 13 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι. Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Βυτουμά.

Την Τετάρτη το απόγευμα  14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής της κοιμήσεως της θεοτόκου, θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό  στον ενοριακό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Σταγιάδων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά  κατά το διάστημα ,  από Παρασκευή 16 Αυγούστου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου.

        Μόνον περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης