Ροή Τοπικά

Πρόβα τζενεράλε για τον Μικέλη Χατζηγάκη…

Την ερχόμενη Κυριακή παρουσιάζεται το δεύτερο βιβλίο του φέρελπι πολιτικού, παρουσία κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.   

Συγκεκριμένα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 12 μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων παρουσιάζεται το βιβλίο «Προτάσεις ενός σύγχρονου φιλελεύθερου», το οποίο περιλαμβάνει όλα τα άρθρα και τις προτάσεις που έχει καταθέσει τα τελευταία χρόνια ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Ο νεαρός Χατζηγάκης ήδη προετοιμάζεται για την κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές (όσοι γνωρίζουν προεξοφλούν τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.) και η άφιξη στη πόλη κορυφαίων στελεχών του κόμματος αποκλειστικά και μόνο για να μιλήσουν για αυτόν και το βιβλίο του το επικυρώνει.

Ομιλητές, λοιπόν, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου θα είναι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., εκ των στενότερων συνεργατών του Κ. Μητσοτάκη, Κώστας Τσιάρας, η πρώην υπουργός και βουλευτής Α΄ Αθηνών Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος-διευθυντής της ΕΣΤΙΑΣ Μανώλης Κοττάκης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης