Τοπικά

Πρώτο συλλαλητήριο με… νέα Κυβέρνηση στα Τρίκαλα!

Δυναμική και μαχητική συγκέντρωση πραγματοποίησαν Σωματεία και εργαζόμενοι των Τρικάλων μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ ως απάντηση στο πολυνομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση την επόμενη βδομάδα στη Βουλή και στοχοποιεί τα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα του λαού μας.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ,στην πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων, μίλησε ο Πέτρος Τσίγκας, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Τρικάλων και του εργατικού κέντρου Τρικάλων και  μεταξύ των άλλων τόνισε: «Το πολυνομοσχέδιο, που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση, προβλέπει τον οριστικό ενταφιασμό των κλαδικών συμβάσεων, την ενίσχυση  ξανά των  ενώσεων προσώπων, που η σύμβαση την οποία θα υπογράφουν θα υπερισχύει της κλαδικής, όπως και τοπικών κλαδικών συμβάσεων που θα υπερισχύουν έναντι κλαδικών συμβάσεων. Θα θεσπίζει “ηλεκτρονικό μητρώο” και καθιέρωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τις γενικές συνελεύσεις  και απεργίες». Ολοκληρώνοντας την ομιλία του απεύθυνε κάλεσμα για αγωνιστική εγρήγορση και συμμετοχή στην Απεργία που έχει προγραμματιστεί απεργία την Τρίτη  24 Σεπτέμβρη. Κάλεσε τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη σε διασπαστικά σχέδια της ξεπουλημένης πλειοψηφίας  της ΓΣΕΕ και να απεργήσουν μαζικά στην απεργία στις 24 Σεπτέμβρη που έχουν κηρύξει Ομοσπονδίες και η ΑΔΕΔΥ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία με συνθήματα στους δρόμους των Τρικάλων  και οι συγκεντρωμένοι έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού για την Απεργία την Τρίτη  24 Σεπτέμβρη.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης