Τοπικά

Πρώτο… υπουργικό Σαββατοκύριακο του Σκρέκα στα Τρίκαλα

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των νέων Κυβερνητικών του καθηκόντων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επέστρεψε στην εκλογική του Περιφέρεια σε ταξίδι αστραπή και ξεκλέβοντας λίγο χρόνο ανάμεσα από τις πολλές του υποχρεώσεις.

Ο  Κώστας Σκρέκας αιφνιδίασε τους πάντες, ακόμη και τους άμεσους συνεργάτες του, ξεκινώντας το πρωί του Σαββάτου ένα πιεστικό, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό οδοιπορικό στα χωριά του Νομού.

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ευχαρίστησε τους συμπολίτες που έδειξαν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τους έκανε κοινωνούς της διάθεσης της Κυβέρνησης και της δικιάς του προσωπικά για τη στήριξη της υπαίθρου, μέσα από την διαχείριση και του κρίσιμου για την Ελληνική οικονομία, χαρτοφυλακίου το οποίο ανέλαβε.

Ο  Κώστας Σκρέκας επισκέφτηκε τα χωριά που σφύζουν από ζωή αυτές τις μέρες και οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν αιφνιδιασμένοι. Αρχικά βρέθηκε στη Διάβα, και ακολούθως στο παραδοσιακό πανηγύρι της Ανθούσας και αργότερα το Γαρδίκι, στη γιορτή αναπαράστασης παραδοσιακών εθίμων.

Το πρωί της Κυριακής εκκλησιάστηκε στο πιο ψηλό χωριό του Νομού μας, το Στεφάνι, όπου λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες ο Προηγούμενος της Μονής Μεγάλου Μετεώρου, Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Αναστασίου, ενώ έκλεισε αυτόν τον πρώτο κύκλο επισκέψεων στο κεφαλοχώρι της Κρανιάς.

Σε όλες του τις επαφές και συζητήσεις ο υφυπουργός Αγροτικής ΑνάπτυξηςΚώστας Σκρέκας υπογράμμιζε την «αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη για εξορθολογισμό του Κράτους, λειτουργία νέων δομών προς όφελος των πολιτών, ελάφρυνση των μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων από δυσβάσταχτους φόρους και παροχή κινήτρων για νέες επενδύσεις και άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας. Ήδη τις πρώτες 20 μέρες διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη καταγράφεται ένα κλίμα αισιοδοξίας και παροχής εμπιστοσύνης από Έλληνες και ξένους επενδυτές, καθώς και ανακούφισης από πολίτες που επλήγησαν βάναυσα την τελευταία 5ετία από τη φορολογική πολιτική που ακολουθήθηκε». 

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης