Site icon TrikalaVoice

“Ράδιο Κατάληψη” στο Trikala Voice και σήμερα

Γεια σας φίλες και φίλοι του Ράδιο Κατάληψη στο Trikala Voice. Παντελής & Μαριάννα λέμε τα δικά μας και σήμερα Παρασκευή 04/08/2023. Ξεκινάμε.

 

 

Διπλό Sold Out οι Coldplay μέσα σε λίγες ημέρες ένα μοναδικό ρεκόρ που δεν πιστεύω να σπάσει εύκολα. Η Barbie η ταινία κάνει και εκείνη τα δικά της ρεκόρ εισπράξεων. Μια συναυλία που ενθουσιάστηκα πολύ είναι οι Hotel Lux @ Death Disco  06/10  ημέρα Παρασκευή.

Νέες Κυκλοφορίες
Οι σημερινές προτάσεις είναι δύο άλμπουμ που μπορείς να βρεις εκεί εξω.
Travis ScottUtopia
Το ακούς ΕΔΩ
Βαθμολογία 8/10

ANOHNIMy Back Was A Bridge For You To Cross
Το ακούς ΕΔΩ
Βαθμολογία 10/10

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

4 Αυγούστου 1967 – οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, The Piper At the Gates of Dawn. Ο δίσκος ξεκίνησε τη λαμπρή καριέρα των Pink Floyd και έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο επιδραστικά ψυχεδελικά ροκ άλμπουμ της δεκαετίας του 1960. Ηχογραφήθηκε στα στούντιο Abbey Road του Λονδίνου, και ήταν το μόνο άλμπουμ του συγκροτήματος που γράφτηκε κυρίως από το ιδρυτικό μέλος Syd Barrett. 4 Αυγούστου 1984, το soundtrack του Prince στο Purple Rain ξεκίνησε μια σειρά 24 εβδομάδων στα τσαρτ άλμπουμ των ΗΠΑ. Με εμβληματικές επιτυχίες όπως τα “When Doves Cry” και “Let’s Go Crazy“, καθώς και το ομώνυμο κομμάτι, ο δίσκος πούλησε πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Σήμερα, παραμένει ένα από τα σάουντρακ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

04 Αυγούστου 1969
Max Cavalera
κιθαρίστας, τραγουδιστής από το βραζιλιάνικο heavy metal Sepultura. Δημιουργήθηκε το 1984, το συγκρότημα ήταν μια σημαντική δύναμη στα είδη thrash metal και groove metal στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

TΟΠ 3
Sepultura
003. Territory
Album :Chaos A.D.

002.ROOTS BLODDY ROOTS
Album :Roots

003.Refuse/Resist
Album : Chaos A.D.

04 Αυγούστου 1901
Louis Armstrong, τραγουδιστής. Είχε πολλές επιτυχίες, όπως το Νο. 1 των ΗΠΑ του 1964 Hello Dolly!”, το Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου του 1968 What A Wonderful World” συν When The Saints Go Marching In, Aint Misbehavin” και We Have All the Time In The World.Πέθανε στις 6 Ιουλίου 1971. WORLD DAYS

National White Wine Day
Η Εθνική Ημέρα Λευκού Οίνου δημιουργήθηκε για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτό το καταπληκτικό αλκοολούχο ποτό. Για πολλά χρόνια, το λευκό κρασί είναι η επιλογή ποτού για τόσους πολλούς ανθρώπους. Από το Pinot Grigio στο Chardonnay. υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές ποικιλίες για να διαλέξετε. Είτε απολαμβάνετε ένα ποτήρι κρασί το βράδυ είτε σας αρέσει να συνδυάζετε διαφορετικά είδη κρασιού με τα γεύματά σας. αυτή είναι μια μέρα για να αφεθείτε στο λευκό κρασί και να μην αισθάνεστε ένοχοι γι’ αυτό!

Τοπ 3 – Τραγούδια με κρασί –

Μαρινέλλα – Λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου

Μελίνα Κανά – Βάλε Κρασί

Ville Valo x Natalia AvelonSummer Wine

Και μιας και μιλάμε για κρασιά, έχουμε να σας προτείνουμε και μια σειρά πολύ σχετική. Drops of God ή αλλιώς Θεϊκές Σταγόνες. Θα την βρείτε στην πλατφόρμα της Apple Tv . (Μεταξύ μας, μη βγει παραέξω, παγώστε για λίγο τη συνδρομή στο Νετφλιξ και στραφείτε στην Apple Tv, θα απολαύσετε εξαιρετικές παραγωγές!)  Πρωτότυπο σενάριο, υπέροχη σκηνοθεσία, διαδραματίζεται μεταξύ επαρχιών της Γαλλίας με μοναδικά τοπία και αμπελώνες και της φουτουριστικής πρωτεύουσας της Ιαπωνίας , το Τόκιο.  Δυο υποψήφιοι κληρονόμοι της αμύθητης περιουσίας του μεγαλύτερου σομελιέ κρασιών του κόσμου. Δεν σας λέμε παραπάνω γιατί πραγματικά αξίζει να τη δείτε και να την απολαύσετε.

Τhe End

Για σχόλια – παρατηρήσεις στείλτε μας e-mail radiokatalipsh@gmail.com

Exit mobile version