Τοπικά

“Ράδιο Κατάληψη” στο trikalavoice.gr

Γεια σας φίλες και φίλοι του Ράδιο Κατάληψη στο Trikala Voice. Μαριάννα και Παντελής όπως κάθε Παρασκευή με τα θέματα μας να  είναι διασκεδαστικά και επίκαιρα ως επί το πλείστον.

 

Ξεκινάμε
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ
Μια προσωπική ιστορία που πάντα θα την θυμάμαι τέτοιες ημέρες είναι αυτήν που ακολουθεί. Επειδή τα παλιά τα χρόνια ήμουν κολλημένος με τις ιδέες και τα πιστεύω μου (όσο μεγάλωσα  έριξα νερό στο κρασί μου) είχα σαν αρχή  ότι  Δεκαπενταύγουστος είναι η χειρότερη περίοδος για διακοπές. Δεν ήθελα να φύγω από το χωριό ( Fiki aka Rock Village ) άντε με κρύα καρδιά μέχρι τα Τρίκαλα. Στο χωριό το πάρτι για την Παναγία άρχιζε 14 μεσημέρι προς απόγευμα και τελείωνε ξημερώματα 16 Αυγούστου. Από 17 άρχιζαν οι δυσκολίες που έπρεπε να αποχαιρετήσεις του φίλους σου που γυρνούσαν στις πόλεις τους και  τους πρώτους φοιτητές που έφευγαν για να πάνε να διαβάσουν για την εξεταστική τους. Γυρίζουμε στο θέμα μας 14 Αυγούστου δέχομαι δελεαστική πρόταση να κατέβουμε Τρίκαλα. Ο οδηγός ήταν καλός φίλος με το μεγαλύτερο προτέρημα δεν πίνει ενώ οδηγεί. Θα γυρίσουμε με ασφάλεια και θα γλυτώσουμε και τα χρήματα  για το ταξί  σκέφτηκα από μέσα μου( ακόμα ένας κανόνας ποτέ αλκοόλ κ αμάξι ) .Πηγαίνουμε σε ένα μπαρ στα Μανάβικα από τα πιο παλιά που έπαιζε μουσική ένας από τους κορυφαίους dj της πόλης μας S.K ( γυρίζει και στο GOAT ). Win Win η φάση  που λέει και η νεολαία μας σήμερα.
Είσοδος στο μαγαζί και ακούγεται
Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό είμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω.
Σιγα Μην Κλάψω Σιγά Μην Φοβηθώ

Καλή Αρχή.
Η συνέχεια είχε κουβέντα μουσική και ποτό.
Μέχρι τα ξημερώματα (ακόμα μια φορά δώσαμε δικαιώματα) αλλά αυτό που θυμάμαι ήταν μερικά τραγούδια γιατί έβλεπα ένα μαγαζί να είναι στον αέρα και ο S.K  να δίνει τον ρυθμό .

ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ – Λιωμένο Παγωτό
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ κι αυτό το καλοκαίρι λιωμένο παγωτό κολλάει στο χέρι κάποιος κοιτάει την ώρα κάποιος στον δρόμο τρέχει είμαι ακόμα εδώ

The MusicThe People
πόσο επική εισαγωγή

The Chemical BrothersLeave Home
Glory Glory Manchester United

Underworld  – Born Slippy
No Comments

The ProdigyOut Of Space
βοήθησε μας Παναγία μου

Beastie BoysSabotage
Παναγιά μου Μεγαλόχαρη βάλε το χεράκι σου μην πέσει το μαγαζί)

Iggy PopLust for Life
Choose life. Choose a job. Choose a career.Choose a family,

JetAre You Gonna Be My Girl


Franz FerdinandTake Me Out
το αγαπημένο μου

Αυτά και άλλα πολλά ακούστηκαν εκείνο το βράδυ. Ήταν μια από τις καλύτερες παραμονές Δεκαπενταύγουστου ever.
Σέρνω το κουφάρι μου μες στις μεγαλουπόλεις που λέει  κ ο Λεξ και πήγα  σε γνωστό κατάστημα γρήγορου φαγητού να τσιμπήσουμε κάτι ( εννοείται χωρίς πατάτες ,την έχω χρόνια την πετριά ) κι περάσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

NATIONAL  DAYSμεταξύ άλλων-

National Bad Poetry Day

Η ποίηση είχε πάντα θέση, κυρίως χιουμοριστική, στον ελληνικό κινηματογράφο και αργότερα στην τηλεόραση.

Το επεισόδιο με τίτλο “Ποιητική Βραδιά” από του Απαράδεκτους, είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα και τα «ποιήματα» της Βάνας Καρούλου Λέκκα – αλλά και της Δημητρούλας – έχουν αφήσει εποχή.

Μυκήνες

Είμαι η Βάνα και θα φύγω

Η ποίηση στα χειρότερα της ή στα καλυτέρα της και στην σειρά του Αντ1
Της Ελλάδας Τα Παιδια. Χαρακτηριστικός στίχος …
Τσικιτσανγκα τσικιτσανγκα σε ερωτευκα βρε μαγκα

και κάτι τοπικό επειδή αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει

All Time Classic ( εκτός συναγωνισμού )
Ο Σκοταδόψυχος

ΚΑΙ το δικό μου αγαπημένο
Απόψε Σήμερα Και Χθες

ON THIS DAY

Happy Birthday Mika
Ο Μίκα Πένιμαν είναι Άγγλος τραγουδιστής που γεννήθηκε στο Λίβανο 18/08/83 . Έχει προταθεί για Βραβείο Γκράμι και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα τέλη του 2006 και στις αρχές του 2007 με το καλλιτεχνικό του όνομα, το Mika.

Top 3 Mika
Relax

Grace Kelly

Lollopop

Happy Birthday Aphex Twin
O Richard David James, πιο γνωστός ως Aphex Twin, είναι Βρετανός μουσικός, συνθέτης και DJ, γεννημένος στην Ιρλανδία 18/08/1971. Είναι γνωστός για την ιδιότυπη δουλειά του σε ηλεκτρονικά στυλ όπως techno, ambient και jungle

Για σχόλια – παρατηρήσεις στείλτε μας e-mail radiokatalipsh@gmail.com

THE END

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης