Site icon TrikalaVoice

Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας | Χρήστος Κοτανίδης

Ο Χρήστος Κοτανίδης, Γυναικολόγος Ογκολόγος και Υπεύθυνος Τμήματος Γυναικολογικής Ογκολογίας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, μας παρουσιάζει το κορυφαίο ρομποτικό σύστημα Versius!

 

«Ο Όμιλος ΙΑΣΩ, με την αγορά του ρομποτικού συστήματος Versius της CMR τοποθετεί το ΙΑΣΩ  Θεσσαλίας στην κορυφή των κλινικών σε διεθνές επίπεδο.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και από τις πρώτες σε παγκόσμιο επίπεδο που έχει στην κατοχή της το υπερσύχρονο αυτό ρομποτικό σύστημα.

Ο εξειδικευμένος χειρουργός γυναικολόγος, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες που προσφέρει το συγκεκριμένο ρομποτικό σύστημα, μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα και τις πιο πολύπλοκες επεμβάσεις με ακρίβεια χιλιοστού, διασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο χειρουργικό αποτέλεσμα.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, γιατί πιστεύουμε πως κάθε γυναίκα αξίζει το καλύτερο. Είμαστε χαρούμενοι που, ως η μοναδική πιστοποιημένη ομάδα για διενέργεια γυναικολογικών επεμβάσεων με τη χρήση του Versius, μπορούμε πλέον να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς την τελειότητα για το καλό των ασθενών μας.»

 

Exit mobile version