Site icon TrikalaVoice

Σεμινάριο τεχνικών μαγειρικής στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Τρικάλων

H τεχνική του Sous Vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο χώρο της γαστρονομίας και την χρησιμοποιούν πολλοί chef  παγκοσμίως. Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ διοργανώνει σεμινάριο στο οποίο θα παρουσιαστεί ο σωστός τρόπος χρήσης των μηχανημάτων, Sous vide & Thermomix αλλά και του βοηθητικού εξοπλισμού σε μία επαγγελματική κουζίνα, όπως το Siphon.

 

 

Σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών

 

Συνταγές και τεχνικές με:

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 22 & 23 Νοεμβρίου

στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και μετά την ολοκλήρωση του χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης από το Θεσσαλικό Κε.Δι.Βι.Μι2.

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ / Κονδύλη 36 / Τ: 24310 30055 / trikala@thessalikoiek.gr

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Exit mobile version