Τοπικά

Σε άθλια κατάσταση τα ταρτάν του Αϊ Γιώργη

Σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, σε σημείο που να είναι επικίνδυνο πια ακόμη και για την υγεία των εκεί αθλούμενων, παραμένουν τα δυο ταρτάν στο πάρκο του Αϊ Γιώργη.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr το απορροφητικό ταρτάν που είχε τοποθετηθεί στον μικρό, εσωτερικό στίβο, επί… δημαρχίας Ταμήλους και αντιδημαρχίας Νάκη ακόμη, προ δεκαετίας, έχει φθαρεί σημαντικά. Σε πολλά σημεία έχουν ξεκολλήσει κομμάτια του και οι μικρές τρύπες που έχουν δημιουργηθεί παραμένουν επικίνδυνες.

Στον μεγάλο στίβο, τον εξωτερικό, τον χωμάτινο, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Το χώμα έχει «σφίξει» με την πάροδο των ετών (επί… δημαρχίας Σπαθή είχε τοποθετηθεί!!!) και όπως λένε οι αθλούμενοι «είναι, πλέον, σαν να τρέχεις πάνω σε τσιμέντο».

Οι γνωρίζοντες λένε ότι επιβάλλεται να γίνει άμεσα ο εμπλουτισμός του ταρτάν με ειδικό χώμα που υπάρχει στην περιοχή του Μουζακίου. Προσδιορίζουν μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλό το κόστος.

Είναι ένα από τα σημαντικά ζητήματα που οφείλει να δει η Δημοτική Αρχή καθώς εκεί αθλούνται καθημερινά, χειμώνα-καλοκαίρι, εκατοντάδες Τρικαλινοί.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης