Τοπικά

Σε Ευρωπαϊκό συνέδριο για την επιχειρηματικότητα ο Αγγελάκης (φώτο)

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) σε συνεργασία με τον Economist διοργάνωσαν το Σάββατο το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στο Grand Hyatt Hotel.

 

 

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, τον Πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας ενώ χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Εκ των ομιλητών ο δικός μας, αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος της ΟΕΒΕ Τρικάλων, Βαγγέλης Αγγελάκης, αλλά και το μέλος του Δ.Σ., αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Χρήστος Τάτσης, που διακρίνονται στην κεντρική φωτό με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά.  Αξίζει να σημειωθεί ότι χαιρετισμό απηύθυνε διαδικτυακά και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Θέμα του Συνεδρίου ήταν «ΜμΕ: Καινοτομία, ανταγωνιστικότητα και ευημερία σε ένα άστατο οικονομικό περιβάλλον». Στόχος, λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, η αναζήτηση των κατάλληλων δράσεων για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στα πάνελ  συμμετείχαν Υπουργοί, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι,Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης