Τοπικά

Σε ΕΦΚΑ, ΕΡΑ Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου

Από τον ΕΦΚΑ ξεκίνησε τις πρωινές περιοδείες της Πέμπτης ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου. Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με την τοπική Διοίκηση του Φορέα, και συζήτησε την πορεία του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα συντάξεων, ρυθμίσεων και ασφάλισης, που απασχολούν την πλειονότητα των πολιτών, με τον υποψήφιο βουλευτή να τονίζει την βαρύτητα που πρέπει να δοθεί, ώστε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο στούντιο Τρικάλων της ΕΡΑ, όπου έδωσε συνέντευξη στο Δίκτυο Θεσσαλίας της δημόσιας ραδιοφωνίας, αναπτύσσοντας τις απόψεις του σε θέματα, τόσο τοπικού όσο και ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Επόμενος σταθμός η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη να τον υποδέχεται στο γραφείο του και να συζητούν για το αποτέλεσμα των πρόσφατων αυτοδιοικητικών εκλογών, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νομό, αλλά και το γενικότερο πολιτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί. Ο κ. Παπαευθυμίου επισκέφτηκε ένα – ένα τα γραφεία της Π.Ε. συνομίλησε με τους υπαλλήλους σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και συζήτησαν σειρά θεμάτων.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης